Malzeme dağıtımı yapıldı

Amatör Spor Haftası tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır'da da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen etkinlikle, Atletizm, Atıcılık, Basketbol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi, Karate, Dalış, Bisiklet ve Voleybol branşlarında 500 e yakın sporcunun katılımı ile müsabakalar düzenlendi.

Haberler 14.10.2017 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amatör Spor Haftas Kapan töreni dün Mardin Yolu Kökler Spor Salonunda yapld. Törene Vali Yardmcmz H. Hasan Gökpnar, l Müdür Vekili Turgay Sayn, Büyükehir Belediyesi Spor Daire Bakan Mehmet Kesen, l Milli Eitim Müdür Yardmcs Metin Direk, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, ASKF Bakan Remzi Dayan, Yeniehir HEM Müdürü Nurullah Önce, Kayapnar HEM Müdürü Enver Kzl, Kurum Amirleri, l Temsilcileri, Antrenörler ve Sporcular katld.

DERECEYE ALANLAR

Milli Takm adna yarp dereceye giren sporculardan Atclkta Ömer Akgün, Atletizm de Meryem Bekmez, Judo Engelliler de Ercan Ödüngit, Muay Thai de Sultan Zilan, Kick-Boks ta Dilek Erol, Wushu da Hatice Tarhan, Hokey de Ali Gaffar Duva, Taekwondo da Kiyan Batgi ve Karate de Sena Kzlaslan Sporun EN leri Ödülünü almaya layk görüldü. limiz adna yarp

Yarmalarda Diyarbakr temsil ederekTürkiye birincisi olan Yeniehir HEM Gençlik Spor Kulübü, Türkiye birincisi olan Kayapnar HEM Gençlik Spor Kulubü, Türkiy ikincisi olan DMFAD Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Üçüncüsü olan Halay Gençlik Spor Kulübü ile 1. Lige çkan Amed Sportif Faaliyetler Kadn Futbol Kulübüne Kültür Sanat Ödülü verildikten sonra; Spor Genel Müdürlüü Tarafndan Amatör Spor Kulüplerine Datlmak üzere gönderilen spor malzemeleri, Amatör Spor Haftas Kapan Töreninde limizde 2016 ylnda Faaliyet gösteren 55 Futbol, 52 Federasyon, toplam 108 Kulübe Spor Malzemesi yardm yapld.

Ana Sayfaya Git