Mardin belediyesinden spor malzemesi yardımı

İçişleri Bakanlığı tarafından KHK ile görevlendirme yapılan Nusaybin Belediyesi, 10 spor kulübüne sportif malzeme yardımında bulundu.

Haberler 11.02.2017 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye meclis toplant salonunda gerçekletirilen datm töreninde konuan Nusaybin Belediye Bakan Vekili olarak da görevlendirilen Kaymakam Ergün Baysal, belediye olarak ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine destek verdiklerini söyledi.

Gençlerin yalnz olmadn bilmeleri gerektiini vurgulayan Baysal, spor kulüplerinin maddi imkanszlklara taklmamas gerektiini kaydetti.

Belediye olarak, kanunlarn verdii yetkiler nazarnda malzeme teminiyle ilçedeki sportif faaliyetleri destekleme karar aldklarn ifade eden Baysal öyle konutu:

Spor malzemesi yardm

Bütün kamuoyuna ve dier sporla uraan kulüplerimize, gençlerimize, çocuklarmz bilsin ki imkanlarmz dahilinde her türlü spor faaliyetlerin yanndayz. nallah Nusaybinin önümüzdeki süreç içerisinde Spor Bakanl olsun belediyemizin imkanlar olsun sadece malzeme balamnda deil altyap yatrmnda da güzel spor alanlarna kavuacaz. Burada eminim ki baarl ve çeitli branlarda ilçemizi gururla temsil edecek sporcularmz çkacaktr. Bundan sonra bu faaliyetlerimiz devam edecektir. Bunu bir giri olarak kabul etmenizi istiyorum. Eminim ki hayrlara vesile olur ve bundan sonraki faaliyetlerinizde yannzda olacamz temenni ederim.

Gençlik Hizmetleri ilçe Spor Müdürü Serkan Tekin de Nusaybinde ilk kez tüm spor kulüplerine sportif malzeme destei yapldn bildirdi.

Konumalarn ardndan atletizm, futbol, basketbol, satranç ve wushu branlarnda ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine spor malzemeleri datld.

Ana Sayfaya Git