Mardin Büyükşehir Belediyesinden kadınlara hizmet

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesince kadınların sağlıklı bir yaşam sürmeleri için projeler uygulanıyor.

Haberler 01.03.2019 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyenin hayata geçirdii projeler kapsamnda 11 ay önce açlan spor salonundan 3 bin kadn faydaland. Beslenme okulu ile entegre hizmet veren spor salonuna gelen kadnlar salk bir yaam için spor yapyor.

Mardin Büyükehir Belediye Bakan Vekili Vali Mustafa Yaman, yapt açklamada, ehirde kadnlarn mutlu olmas hedefiyle çalmalar yaptklarn söyledi.

Kadnlarn spora yönlendirilmesi için ksa sürede önemli iler baardklarn belirten Yaman, öyle konutu:

Büyükehir Belediyesi olarak 2 yl içinde birçok alanda önemli ilere imza attk. Özellikle dezavantajl gruplarn mutlu olmas hedefiyle çalmalarmza yön verdik. Kadnlarmz da bu noktada önemseyen ilere imza attk. Birçok kadn dostu projelerin hayata geçirilmesini saladk. Bu çalmalardan biri de spor salonumuzdur. Spor salonumuz özellikle evlerinde spor yapma frsat bulamayan kadnlarmz için güzel bir proje oldu.

Projelere kadnlarn da youn ilgi gösterdiine dikkati çeken Yaman, 11 ay gibi ksa sürede 3 bin kadn spor salonumuza gelerek, salkl yaama adm att. Bunun yannda beslenme okulumuzda kadnlarmza destek vererek, salkl yaama tevik ettik. Bu tür çalmalarmz devam edecek.

Ana Sayfaya Git