Mardin’e 10 milyonluk spor merkezi yatırımı

Mardin'de 4 bin metrekare alan üzerine kurulan ve yaklaşık 10 milyon liraya mal olan Clubartuk Health Club, 25 kişiye iş kapısı oldu.

Haberler 04.02.2021 - 01:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Semerciolu Tekstil Grup ve Elbey naat, Dou ve Güneydou Anadolu Bölgesinin en büyük yaam merkezlerinden olan Clubartuk Health Clubu Mardinde açt. nsanlarn aileleri ile gelip spor yapabilecekleri ekilde dizayn edilen Clubartuk Health Club, hijyen standartlarn en üst seviyede tutarak hizmet vermeye devam ediyor. Merkezde her misafirin ate kontrolü, havalandrmalarn en üst seviyede çalmas, ortam ve ekipman dezenfeksiyonu, ayrca güvenli alan karekod uygulamasnn her bir misafir ve üyeler için hassasiyetle takibi salanp durum kontrolleri eksiksiz gerçekletiriliyor.

SPOR TESS

Clubartuk Health Club antrenörü Civan Gelmedi, güneydounun en kapsaml spor kompleksi olan merkezlerinde fitness, crossfit, zumba, pilates, fight club, hamam, sauna, buhar odas, yüzme havuzu ile kafenin bulunduunu ve 25 kiinin istihdam edildiini söyledi. Gelmedi, 4 bin metrekare alanmz var. 4 bin metrekare alan üzerine kurulu, içinde stüdyolarnn bulunduu, kickboks, spinning, zumba ve pilates stüdyolarnn yer ald, ayrca kafesinin elik ettii, hamam, sauna, buhar odas ve yüzme bulunduu bir yaam merkezimizdir buras. 25 kiilik ekibiyle Mardine hizmet vermeye devam ediyoruz. 10 milyonluk bir yatrm var burann. Güneydounun en konforlu ve kapsaml spor merkezinde u an faaliyet gösteriyoruz dedi.

25 KYE KAPISI

Pandemi öncesinde 100ün üzerinde ziyaretçi olduunu kaydeden Gelmedi, Pandemiyle beraber tabii ki bu sayda azalma oldu bütün sektörlerde olduu gibi. Ama biz yine de bu hizmet kalitesini düürmeden hizmet vermeye devam ettik. Say olarak, rakamsal olarak belirtecek isek, halen 50nin üzerinde misafir giri says var. Pandemi sonrasnda bir yln ortalama yllk olarak düünürsek 3 binin üzerinde bir ziyaretçi düünüyoruz diye konutu.

Bölgeye açlmay düündüklerini söyleyen Gelmedi, Bu çaltmz spor salonunda maaza zinciri olarak ve kii says olarak üye younluuna göre bunlar artacaktr. Mardinin gözdesi haline geldik. çünkü, yaam merkezi anlamnda hizmet olarak Mardinin ilk ve tek incisiyiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git