Mardinli futbolcu İstanbulspor'a transfer oldu

Mardin Büyükşehir Başakspor U16 futbol takımının başarılı futbolcusu Zeki Pirhan Cırık, TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'a transfer oldu.

Haberler 02.10.2019 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yamann destek ve emekleri ile kurulan Mardin Büyükehir Baakspor futbol altyaps ilk meyvelerini vermeye balad. Daha önce 2005 doumlu Toprak Arvin Gürbüzü Altnorduya transfer eden Baakspor altyaps, imdi de 2004 doumlu Zeki Pirhan Crk TFF 1. Lig ekiplerinden stanbulspora transfer etti.

Yaklak üç senedir Baakspor altyaps U15 ve U16 takmlarnn kaptanln yapan 2004 doumlu genç sporcusunun emeklerinin karln aldn kaydeden Baakspor altyaps sorumlusu Faris çalbay, lerde çok iyi yerlerde göreceimiz iki genç sporcumuzu profesyonel liglerde oynayan takmlara transfer ettik. Mardinli genç futbolculara çok iyi rol model olacak olan bu futbolcu kardelerimizin baarsnn hakl gururunu yayoruz. Mardinden Türk futboluna çok yetenekli iki genç futbolcumuzu kazandrmak bizleri fazlasyla mutlu etti. Bu konuda bizlere ve genç sporcu kardelerimize hiçbir zaman desteini esirgemeyen sayn Valimiz Mustafa Yamana çok teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git