Masa tenisi kursu başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin 8 - 16 yaş arası çocukların ve gençlerin, fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlediği, alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı, yetenekli sporcuların spor kulüplerine yönlendirileceği masa tenisi kursu başladı.

Haberler 07.09.2019 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlnn düzenledii masa tenisi kursu balad. 8 - 16 ya aralndaki bireylerin faydaland kurslar, Büyükehir Belediyesi Spor Tesislerinde gerçekleiyor. Ücretsiz masa tenisi kursunda alannda uzman eitmenler görev yapyor. çocuklarn ve gençlerin fiziksel ve sosyal geliimlerine katk sunmak amacyla düzenlenen kurslar, hafta içi ve hafta sonlar eklinde devam ediyor.

Yetenekli çocuklar ve gençler spor kulüplerine kazandrlacak

Kurslarn devam ettii sürece masa tenisi kursunda yetenekli olan çocuk ve gençler antrenörler, tarafndan tespit edilerek kentte faaliyet yürüten spor kulüplerine yönlendirilecek. Büyükehir Belediyesinin K Spor Okullar, bünyesinde devam edecek olan masa tenisi kursu yine spor okullar ile birlikte belirlenen tarihte sona erecek.

Kaytlar devam ediyor

Masa tenisi kursu ve K Spor Okullarnn kayt ilemleri devam ediyor. Kurslardan faydalanmak isteyen çocuklar ve gençler, kayt ilemlerini Sümerpark Ortak Yaam Alan içinde yer alan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlna bavuru yaparak gerçekletirebilir. Masa tenisi kursu ve K Spor Okullarnn eitimleri Büyükehir Belediyesi Spor Tesislerinde verilecek.

Ana Sayfaya Git