Masterlerde GSYD kupası tamamlandı

Diyarbakır'da ilk kez Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSY) adına düzenlenen Masterler Kupası,nefesleri kesen zevkli ve çekişmeli final maçıyla son buldu. Kupayı Diyarbakır Masterler kazandı.

Haberler 05.08.2019 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

28 Haziranda 8 takmn katlm ile balayan Güneydou Spor Yazarlar Dernei (GSYD) Kupas tamamland.

Seyrantepe tesislerinde gece oynanan kupann final maçnda Diyarbakr Masterler ile e-Sa Masterler karlarken, Kupann sahibi rakibi e-Sa Masterleri 3-0lk skorla malup eden Diyarbakr Masterler takm oldu.

Bizim çin Güzel Bir Organizasyon Oldu

Karlamann ardndan katlan takmlara plaketlerini ve Kupalarn takdim eden GSYD Bakan Ylmaz Bay , GSYD Kupasn düzenlemekle gurur duyduk.Bu Kupann düzenlenmesinde büyük emekleri bulunan, ayn zamanda GSYD Bakan Vekili de olan Masterler Birlii Bakan Veysi Akara ve tüm master takmlar idarecilerine teekkür ederim. Final maç çok zevkli geçti, kupay kazanan Diyarbakr Masterler takmmz ampiyonluklarndan dolay tebrik ederken, ikinci olan e-Sa Masterler takmmz da mücadelelerinden ve centilmenliklerinden dolay kutluyorum. Bir kez daha bu Kupann düzenlenmesinde emei geçen tertip komitesine, katlan takm idareci ve sporcularna minnetlerimi sunuyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git