Medipol Başakşehir ile Galatasaray 28. randevuda

Medipol Başakşehir ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de oynayacakları maçla birlikte 28. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında daha önce oynanan 27 maçta sarı-kırmızılıların 13-7 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Haberler 07.05.2022 - 01:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL (HA) - Medipol Baakehir ile Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde oynayacaklar maçla birlikte 28. kez kar karya gelecek. ki ekip arasnda daha önce oynanan 27 maçta sar-krmzllarn 13-7 galibiyet üstünlüü bulunuyor.

Spor Toto Süper Ligin 36. haftasnda Medipol Baakehir ile Galatasaray, yarn saat 19.00da Baakehir Fatih Terim Stadyumunda kar karya gelecek. Geride kalan haftalarda sar-krmzllar, 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 malubiyetle ald 47 puanla haftaya 13. srada girdi. Turuncu-lacivertliler ise 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 malubiyet sonucunda toplad 60 puanla 4. srada bulunuyor.

28. randevu

Baakehir ile Galatasaray, Spor Toto Süper Ligde bugüne kadar 27 kez kar karya geldi. Söz konusu müsabakalarda sar-krmzllar 13 kez sahadan 3 puanla ayrlan taraf oldu. Turuncu-lacivertliler ise rakibini 7 kez malup etti. 7 maç ise berabere sona erdi. Aslann 44 golüne, Bozbaykular 36 golle karlk verdi.

Ligin ilk yarsnda Nef Stadyumunda oynanan mücadele 1-1 sona ermiti.

Son 10 maç

Galatasaray ile Baakehir arasnda oynanan hepsi Süper Lig olmak üzere son 10 maçta sar-krmzllar 4, turuncu-lacivertliler de 3 kez sahadan galip ayrld. 3 müsabaka ise beraberlikle sona erdi. Baakehir 14 kez gol sevinci yaarken, Galatasaray ise 13 kez rakip fileleri havalandrd.

Farkl skorlar

Baakehir, Galatasaray 5-1 ve 4-0 malup ederek rakibine kar en fark skorlar ald. Sar-krmzllar ise turuncu-lacivertlileri en farkl 4-1 ve 3-0lk skorlarla yendi. ki takm arasnda ayrca 3-3 gibi gollü bir müsabaka da bulunuyor.

10 maçta 4 kez malup oldu

Galatasaray Süper Ligde oynad son 10 karlamada 6 kez sahadan 3 puanla ayrld. Sar-krmzllar söz konusu mücadelelerde 4 kez de malup oldu. Aslan bu süreçte Konyaspor, Gaziantep FK, Fenerbahçe ve son olarak Sivasspora malup oldu.

Deplasman karnesi

Galatasaray, Süper Ligde bu sezon deplasmanda 17 karlamaya çkt. Sar-krmzllar 4 galibiyet alrken, 8 kez de malup oldu. 5 maç ise berabere sona erdi. Cimbom oynad 17 müsabakada 19 gol atabilirken, kalesinde ise 29 gole engel olamad. Aslan deplasmanda son olarak Altay ile karlat ve rakibini 1-0 malup etti.

Galatasarayda Marcao, Inaki Pena ve Omar Elabdellaouinin sakatlklar bulunuyor. Bu futbolcularn durumu son antrenmandan sonra belli olacak. Sar-krmzllarda ayrca Emre Klnç sar kart cezasndan dolay mücadelede oynayamayacak.

Cimbomda Baakehir maç öncesinde Fernando Muslera, Patrick van Aaholt ve Ryan Babel de sar kart snrnda bulunuyor. Bu 3 futbolcu sar kart görmesi durumunda 37. haftada stanbulda oynanacak Adana Demirspor karlamasnda cezal duruma düecek.

Frat Aydnus düdük çalacak

Baakehir - Galatasaray karlamasnda hakem Frat Aydnus görev yapacak. Aydnusun yardmclklarn Erdem Bayk ve Özgür Ertem yapacak. Maçn dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Ana Sayfaya Git