Mehmetçik tezahürat yaptı, Hakkarili kızlar gol yağdırdı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Bayanlar 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Hakkari Gücü, evinde konuk ettiği Konya İdmanyurdu Spor'u 9-0'lık skorla yendi. Hakkarili kızları, taraftarlarının yanı sıra çarşı iznine çıkan askerler de, maçın bitiş düdüğüne kadar tezahüratlarda bulunup destekledi.

Haberler 12.03.2018 - 12:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF bayanlar 2. Lig A Grubunda ampiyonluk için mücadele eden Hakkari Gücü Bayan Futbol Takm, bugün evinde Merzan Mahallesindeki ehir stadnda Konya dmanyurdu Sporu konuk etti. Kzlarn maçn, Hakkari Valisi cüneyit Orhan Toprak, l Jandarma Komutan Tugeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberolunun yan sra çar iznine çkan askerler ile çok sayda taraftar izledi.

Maç öncesi Hakkari Gücü oyuncular, rakip takmn kzlarn çiçeklerle karlad.

MEHMETçK, HAKKARL KIZLARA TEZAHÜRATLARDA BULUNDU

Hakkari Gücü, rakip takm karsnda maçn sonuna kadar tek kale oynad.Futbolcu kzlar desteklemeye gelen askerler ve çok sayda erkek taraftar ise, kzlarn att her gole karlk tezahürat yaparak moral verdi. 9- 0lk skorla biten maçn sonunda Hakkari Gücü takm oyuncular, sevinçlerini taraftarlarla da paylat. Vali Toprak ve dier yetkililer, kz takmnn oyuncularn tebrik ederek hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git