Melih Mahmutoğlu: Herkesi yenecek güçteyiz

Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu, "Kafamızda bir rakip yok. Kim gelirse gelsin, herkesi yenecek güçteyiz" dedi.

Haberler 04.04.2019 - 01:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takm oyuncularndan Luigi Datome, Nicola Melli, Ahmet Düveriolu ve Melih Mahmutolu imza gününde sar-lacivertli taraftarlar ile bir araya geldi.

Düzenlenen imza günü öncesinde açklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko kaptan Melih Mahmutolu, Sezonun en önemli yerine geldik. Play-Offlar balayacak. Normal sezonun son maçn da kendi evimizde Maccabiyle oynayacaz. Puan durumunda ne kadar deiiklik olmayacaksa da evimizdeki normal sezonun son maçn kazanmak istiyoruz. enlik havasnda güzel bir maç olacan düünüyorum. Taraftarmz maça çaryorum. Güzel bir ortam olmasn diliyorum son maçta. Gerçekten Play-Offa kalacak son takmlar kim olacak bilmiyoruz, çok kark puan durumu. Bizim kafamzda bir rakip yok. Kim gelirse gelsin, herkesi yenecek güçteyiz. Hayrls hangisiyse o gelsin diye konutu.

LGDE OYNAYACAIMIZ MAçLARI KAZANMAK STYORUZ

Takmn gayet güzel oynadn ifade eden Melih Mahmutolu, Eksiklerimiz de vard ama u an 3 arkadamz da iyi durumda. Onlar da Play-Offlarda aramzda olacaktr. Takm olarak çalmalara devam ediyoruz. Play-Offtan önce ligde oynayacamz maçlar da kazanmak istiyoruz. Allah Play-Off öncesi bize sakatlk yaatmasn. En salkl bir ekilde tüm takm olarak Play-Offlara hazr olacaz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git