Melo İnter ile anlaştı

ASLAN’ın karın ağrısı Felipe Melo, İnter ile anlaştı... Ailesinin Türkiye’de forma giymesini istemediği Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı gözünü, İtalya’nın ünlü kulübü İnter ile sarı kırmızılı yönetimin el sıkışmasına dikti. Menajeri Jose Rodriquez’in, Melo adına Inter ile, 2.3 milyon Euro garanti para karşılığı el sıkıştığı öğrenildi.

Haberler 24.07.2015 - 13:10 Son Güncelleme : 24.07.2015 - 13:10

YERİNE KİM GETİRİLECEK

İnter ile her konuda anlaşan Melo, Avusturya kampı sona ermeden İtalya yolunu tutacak. Finansal Fair Play kriteri nedeniyle İnterin bonservis parası ödeyemediği Melonun transferini Brezilyalı oyuncunun menajeri çözecek.

Felipe Meloyu, İntere gönderecek olan menajeri, Galatasaraya da genç bir orta saha oyuncusunu getirecek.

MENAJERİ GARANTİ DEDİ

SkySportun haberine göre Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, heyecanla beklenen Melo transferinin çok yakında gerçekleşeceği garantisini verdi.

Bunun için yıldız oyuncuyla telefonda görüştüğünü söyleyen Ausilio, Melonun, Bir haftaya kadar sizin oyuncunuz olacağım dediğini aktardı.

La Gazzetta dello Sportun transfer uzmanı muhabiri Carlo Laudisa ise Melo ile takas edilmesi gündeme gelen Japon oyuncu Nagatomonun Türkiyeye gitmek istemediğini belirtti.

Laudisa, Twitter hesabından bu konuda şu iletiyi paylaştı: Nagatomonun Galatasaraya gitmeyi kabul etmemesi, Felipe Melo transferini biraz yavaşlatacak, ama Inter bu konuda iyimser.

Takas için başka bir oyuncunun adının gündeme gelmesi bekleniyor.

Galatasarayın eski teknik direktörü Roberto Mancininin, Felipe Meloyu ısrarla Interde görmek istediği belirtilmiş, Melo da ailesinin isteği üzerine İstanbuldan ayrılıp, İtalyan ekibinde oynamak istediğini sarı-kırmızılı yöneticilere bildirmişti.

Kaynak: Hürriyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır