Melo’nun Menajeri açıkladı! Melo gidiyor mu?

Galatasaray’daki geleceği en çok merak edilen Brezilya’lı orta saha oyuncusu Felipe Melo’nun menajerinden açıklama geldi. Melo gidiyor mu ?

Haberler 12.08.2015 - 18:59 Son Güncelleme : 12.08.2015 - 18:59

Melonun menajeri Ümit Akbulut yaptığı açıklamada, Felipe beni önceki gün acil olarak evine çağırdı. Melo ile uzun uzun konuştuk. Melo, Ben Galatasarayda kalmak istiyorum. Benim tercihim Türkiye. Benim arkadaşlarım dostlarım burada, ne olduysa oldu ben Türkiyeyi çok seviyorum dedi. Bana formayı hediye etti be instagramda paylaşmak istediğini söyledi dedi.

KALBİM GALATASARAYDAN YANA

Felipe Melonun menajeri Ümit Akbulut, Bir iki gün içinde kararımı vereceğim. Ben Galatasaraylıyım, benim kalbim Türkiyede atıyor dedi. Melonun yakın arkadaşı olan Akbulut, Melo kararını verdi. Galatasarayda devam etmek istediğini dile getirdi diye konuştu.

YENİ SÖZLEŞME KONUSU

Inter ile olan görüşmeler hakkında da konuşan Akbulut, Melonun bir yıllık sözleşmesi kaldı. Geleceğine bakması gerekiyor ve Galatasaray Meloya istediği şartları sunmazsa mecburen gider. Ama şartlar sunulursa neden Galatasarayda kalmasın? yüzde yüz kalır. Melo para için değil Galatasarayda huzurlu olduğu için kalmak istiyor dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır