Menemenspor Teknik Direktörü Laleci: Süper Lig neden olmasın

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 1'inci Lig'de sezonun ilk yarısını 28 puanla 4. sırada, Süper Lig barajının 2 puan gerisinde tamamlayıp tüm dikkatleri üzerine çeken Ekol Göz Menemenspor'da Teknik Direktör Cenk Laleci iddialı açıklamalar yaptı.

Haberler 02.01.2020 - 12:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sportif direktör olarak balad sezonun 6nc haftas sonras takmn yönetimini devralp kariyerinde ilk kez teknik direktörlük yapan 38 yandaki çaltrc, Ben Menemende dodum, burada büyüdüm. Ailem 85 yla yakn süredir Menemende yayor. Menemensporun altyapsnda yetitim, kaptanlk yaptm. Buras benim topraklarm, benim kulübüm. Teknik direktör olarak Menemensporla Süper Lige çkma hayalim var. Neden böyle bir ey olmasn, bunu camia olarak çok istiyoruz diye konutu.

U ANK BAARI KESNLKLE TESADÜF OLMADI

Takmn geçen sezon ilk kez TFF 1inci Lige yükselmesinin ardndan kamuoyunda, Menemenspor geldii gibi küme düer imaj olduunu ifade eden genç teknik adam, Sezon banda kurduumuz takmdan üphemiz yoktu. Ramazan Kurunlu hocayla baladk. Daha sonra bakanmzn istei ile göreve ben geldim. Futbol kariyerimde 4 teknik adamla çaltm. Zor günler de geçirdim ama ampiyonluklar da yaadm. Ekibimle beraber ilk yar boyunca çok çaltk. Gece gündüz çaba sarf ettik. Kulüpte yatan hocalarmz var. u anki baar kesinlikle tesadüf olmad. çok çalan her zaman kazanr m bilemem ama biz çok çaltk. imdi bunun meyvesini yiyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git