Mert Günok, Medipol Başakşehir'de

Turuncu-lacivertli kulüp, 28 yaşındaki başarılı file bekçisi Mert Günok ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberler 01.08.2017 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Medipol Baakehir, kaleci Mert Günok ile 4 yllk sözleme imzalad. Mert için 3. stanbul Baakehir Fatih Terim Stadnda turuncu-lacivertli kulübün bakan Göksel Gümüdan da katlmyla imza töreni düzenlendi.

Törende açklamalarda bulunan Gümüda, Abdullah hocamzn arzu ettii bir kaleci arkadamz. Babas Mahir Günok, bizde uzun yllar kaleci antrenörlüü yapt. nallah burada Volkan Babacan zorlayan bir kaleci olacak. Kendisine inanyoruz. diye konutu.

Gümüda, 28 yandaki file bekçisinin yetenekli olduuna deinerek, Potansiyeline inandmz için kadromuza kattk. Hedefe giderken Avrupa kupalarnda ve Süper Ligde Merte de çok i düecek. O da bu süreci iyi deerlendirmeli. Burada önemli çk yakalayacana inanyorum. Hayrl olsun. ifadelerini kulland.

Mert ile 4 yllk sözleme imzaladklarn aktaran Bakan Gümüda, Uzun vadeli bir planlama yaptk. Mertten çok ey bekliyoruz. Mertin Türkiyede konuulur hale gelmesi gerekiyor. Burada onu yapacaktr. Volkan ile iyi bir ikili olacaklar. nallah uluslararas arenada da ses getirecekler. eklinde görü belirtti.

Mert Günok ise kariyerinde yeniden bir çk yakalamak istediini vurgulayarak, Baakehir ailesinde bulunduum için çok mutluyum. Abdullah hocamzn beni milli takmda ilk oynatan isim olmas, beni özellikle istemesi, benim açmdan önemli bir durumdu. Tekrar bir çk yakalamak istiyorum. Volkan ile güzel bir rekabet içinde olacaz. Burada güzel iler yapacamza inanyorum. deerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe altyapsnda yetien ve 2015-2016 sezonunda Bursaspora transfer olan Mert Günok, yeil-beyazl takmdaki ilk sezonunda 20 Süper Lig, 2 Türkiye Kupas ve 1 Süper Kupa maçnda forma giydi. Mert, geçen sezon ise Süper Ligde maça çkamazken, Türkiye Kupasnda 7 müsabakada Bursaspor kalesini korudu.

Ana Sayfaya Git