Metin Şahin: Başarılı olacağımıza inanıyoruz

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, 2019 Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar alacaklarına inandıklarını söyledi.

Haberler 14.05.2019 - 02:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ngilterenin Manchester kentinde 15-19 Mays tarihleri arasnda düzenlenecek olan Büyükler Dünya Tekvando ampiyonas için milli takm kafilesi çalmalarn burada sürdürüyor. Milli Takmlar Teknik Direktörü Ali ahin yönetiminde yaplan çalmay Türkiye Tekvando Federasyonu Bakan Prof. Dr. Metin ahin ile Selçuk Üniversitesi Rektörü ve ayn zamanda Dünya Tekvando Federasyonu (WT) Salk Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa ahin ziyaret etti. Bakan ahin, burada sporculara bir moral konumas yapt.

Metin ahin, yapt açklamada, Bu ampiyonaya ciddi bir ekilde hazrlandk. çok önemli bir ampiyonaya katlyoruz. Dünya ampiyonas 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlar için önemli bir ampiyona. Ama her ey deil. Biz 2016dan bu yana yaptmz çalmalarla zaten sporcularmz kota snrnn içine getirdik. 4 sporcumuz kotann içinde. Bunu 6ya çkartmak hedefimiz. allah sporcularmz burada baarl olacak ve elde edecekleri moralle 2020ye daha iyi hazrlanacaklar. Takmdaki tüm sporculara güveniyorum. çok güzel maçlar yaparak buraya geldiler ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git