Milletvekiline maç yasağı

Spor Toto 1. Lig'de 3. haftada oynanan Denizlispor-Hatayspor karşılaşmasını tribünden takip eden İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, seyircilerin bir bölümünün kötü tezahüratta bulunmasından dolayı maça girmeme cezası aldı

Haberler 16.09.2018 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 1. Ligde 3. haftadaki Denizlispor-Hatayspor karlamasn taraftarlarla izleyen Y Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, tribündeki seyircilerin bir bölümünün kötü tezahüratta bulunmasndan dolay maça girmeme cezas ald.

Öztürk gazetecilere yapt açklamada, 25 Austosta oynanan karlamay protokol tribünü yerine seyircilerin arasnda izlemeyi tercih ettiini söyledi.

Bu srada baz taraftarlarn çirkin ve kötü tezahürat yapmas gerekçesiyle tribünde yer alanlara Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafndan maça girememe cezas verildiini ifade eden Öztürk, Passolig uygulamas suçlular bireysel olarak tespit etmek için var. Ancak tribündeki herkese ceza veriliyor. Bu uygulamann detaylarn yetkili mercilere sorduk, cevap bekliyoruz. diye konutu.

Konuyla ilgili meclise soru önergesi verdiini aktaran Öztürk, yarn oynanacak Eskiehirspor maçn stattan izleyemeyecei için üzgün olduunu belirtti.

Ana Sayfaya Git