Milli futbolcu Merih Demiral sezonu kapattı

Juventus'un dün Roma ile oynadığı maçta sol dizinden sakatlanan Merih, operasyon geçirecek ve uzun süre forma giyemeyecek.

Haberler 14.01.2020 - 14:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

talya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takmlarndan Juventusta forma giyen milli futbolcu Merih Demiraln, geçirdii sakatlk nedeniyle ameliyat edilecei ve uzun süre yeil sahalardan uzak kalaca belirtildi.

Siyah-beyazl kulüpten yaplan açklamada, Serie Ann 19. haftasnda Roma ile dün akam oynanan maçn 16. dakikasnda sakatlanan Merihin bu sabah kulübün J Medical kliniinde testlerden geçtii ifade edildi.

Açklamada, testler sonucunda, Merih Demiraln sol diz ön çapraz balarnda zedelenme ve menisküs yaralanmas tespit edildii ve ilerleyen günlerde operasyon geçirecei bildirildi.

Merih Demiral sezonu kapatt

Juventus kulübü, açklamasn sosyal medyadan, çabuk dön Merih! Seni bekliyoruz. ifadeleriyle paylat.

talyan basn, milli futbolcu Merihin sezonu kapattn yazd.

Merih Demiral, Roma ile oynanan maçta hem takmnn hem de kendisinin Juventustaki ilk golüne imza atmt. Merih, maçn 16. dakikasnda hava topu mücadelesine yükseldii srada kötü biçimde düerek sakatlk geçirmiti.

Oyuna devam etmek isteyen Merihe teknik heyet müsaade etmemi, kendisinin yerine Hollandal stoper Matthijs De Ligt 19. dakikada oyuna dahil olmutu.

Ayn maçta, benzer bir sakatlk geçiren Romann talyan yldz Nicolo Zaniolo da sezonu kapatmt.

Öte yandan, Inter kulübü de Twitter adresinden Merih Demiral için destek mesaj paylat.

Türk spor camiasndan da birçok isim sosyal medya üzerinden geçmi olsun mesaj yaymlad.

Ana Sayfaya Git