Milli futbolcu Umut Meraş: Dünya Kupası'na katılacağız

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın sol bek oyuncusu Umut Meraş, "Takım olarak çok iyi uyumumuz var. Konsantre olduğumuz sürece başaracağımıza inanıyorum. Dünya Kupası'na da katılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haberler 03.04.2021 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fransa Ligue 2de Le Havre formas giyen Umut Mera, A Milli Takmn performans ve hedefleriyle ilgili açklamalarda bulundu.

TAKIM OLARAK çOK Y BR UYUMUMUZ VAR

2022 FIFA Dünya Kupas Avrupa Elemelerinde ay-yldzllarn grupta oynad ilk 3 maçtaki performansn deerlendiren Mera, lk iki maçmz Hollanda ve Norveçe kar çok zorluydu. Zorlu geçeceini biliyorduk ama takm olarak iyiydik ve 6 puan aldk. Biz buna inanyorduk. Son Letonya maç istediimiz gibi geçmedi. Futbolda bazen böyle eyler oluyor. Yorgunluk da vard. Bu bir bahane deil. u anda 7 puanmz var, lideriz. Hiçbir ey bitmi deil. Önümüzde iki tane kazanabileceimiz maç var. Zaten Hollanda ve Norveçi yendik; hepsini kazanabiliriz. Takm olarak da çok iyi uyumumuz var. Konsantre olduumuz sürece baaracamza inanyorum. Dünya Kupasna da katlacamz düünüyorum diye konutu.

AVRUPA AMPYONASINDA SES GETRECEMZ DÜÜNÜYORUM

Bu yaz oynanacak Avrupa Futbol ampiyonasyla ilgili olarak ise 25 yandaki defans, talya zor maç olacak. Elimizden gelen mücadeleyi de orada vereceimizi düünüyorum. Eer takm olarak uyumuz içerisinde, saha içerisinde istediklerimizi yaparsak yenemeyeceimiz takm yok. Ben arkadalarma inanyorum. çünkü gerçekten çok iyi bir arkadalk var. Avrupa ampiyonasnda ses getireceimizi düünüyorum ifadelerini kulland.

U ANDA HEDEFM AVRUPADA KALMAK

Transferde ad skça baka takmlarla anlan Umut Mera, u anda hedefim Avrupada kalmak. Ama tabii ki hayatta her ey olabilir. Önümde 8 maçm var, ona odaklanm durumdaym. Ondan sonra da transfer süreci geldiinde durumumuza bakarz dedi.

Ana Sayfaya Git