Milli judocular Bilal Çiloğlu'dan altın, Vedat Albayrak'tan bronz madalya

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dabi kentinde devam eden Grand Slam müsabakalarının ikinci gününde tatamiye çıkan milli judoculardan erkekler 73 kiloda Bilal Çiloğlu altın, 81 kiloda Vedat Albayrak bronz madalya ile kürsüde yer alan isimler oldu.

Haberler 26.10.2019 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çilolu ilk tur karlamasnda Avustralyal Calvin Knoester 2nci turda Moldoval Victor Strepuyu, 3üncü turda Mogol Odbayar Ganbaatar, çeyrek finalde Belçikal D. Van Tichelti ve yar finalde Alman gor Wandtkeyi ipponla yenerek finale çkt. çilolu, finalde Kanadal Arthur Margelidonu waza-aripuanyla yenerek altn madalya ile 1incilik kürsüsündeki yerini ald.

BAARI BÜYÜK

Albayrak ise ilk tur bay geçti. kinci maçnda zlandal Sveinbjörn Iuray, 3üncü turda Brezilyal Joao Macedoyu altn skorda, çeyrek finalde Özbek Kamoliddin Rasulovu ipponla yenerek adn yar finale yazdrd. Milli judocu bu turda Koreli M. Jin Leeye yenildi ve bronz madalya mücadelesine kald. Vedat Albayrak, Hollandal Frank De Witi ipponla yenerek bronz madalyann sahibi oldu.

Grand Slam maçlarnn son gününde kadnlar +78 kiloda Kayra Sayit, erkekler 100 kiloda Mert imanlar ve +100 kiloda Cemal Erdoan kürsü mücadelesi verecekler.

Ana Sayfaya Git