Milli karateci Enes Erkan ailesiyle evde spor yaparak zinde kalıyor

Milli karateci Enes Erkan, koronavirüs salgını nedeniyle evde eşi ve çocuklarıyla yaptığı antrenmanının videosunu sosyal medyadan paylaşarak ‘Evde kal’ çağrısı yaptı.

Haberler 05.05.2020 - 23:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünya ve Avrupa ampiyonu Milli karateci Enes Erkan, koronavirüs salgn nedeniyle ei Emine Bahar Erkan, çocuklar Ecrin ve Ömer ile Sakaryann Serdivan ilçesindeki evinde gerekmedikçe dar çkmadan izole ekilde yaamaya devam ediyor. Antrenmanlarn evde ei ve çocuklaryla yapmaya balayan Enes Erkan, bu anlar sosyal medya hesab üzerinden paylat. Enes Erkan, Eim ve çocuklarmla spor yapmaya devam ediyoruz. Hem formumu koruyorum hem de zinde kalyorum. Bu süreci ev hapsi gibi deil, vakit bulup yapamadklarmz hayata geçirme dönemi olarak deerlendirelim dedi.

EVDE SPOR YAPARAK ZNDE KALABLRZ

Sosyal medya hesab üzerinden yapt paylamlarnda Evde kal çars yapan Enes Erkan, Her eyin ba salk. Salkl bir vücut için beslenmemize dikkat etmemiz, vücudumuzu zinde tutmamz gerekiyor. Koronavirüs ile mücadele sürecini ev hapsi gibi deerlendirmemek lazm. Bu süreci gündelik yaantmzda yapamadklarmz yapabileceimiz bir dönem olarak deerlendirmek çok önemli. Aile bireylerimizle hiç bu kadar uzun süre kesintisiz bir arada kalamamtk. Meseleye iyi tarafndan bakmamz lazm. Koronavirüslü günler bize sevdiklerimizle daha uzun vakit geçirme olana sundu. Eimiz ve çocuklarmzla ortak yaptmz etkinlikler çoald. Koronal günleri iyi izole olarak, uzmanlarn tavsiyelerine uyarak geride brakacaz. Evde farkl etkinliklerle sürecin güzel geçmesine katk sunacak aktiviteler yapalm. Evde spor yaparak zinde kalabiliriz. Mübarek Ramazan ayn ve koronal günleri spor yaparak geçirirsek, vücut salmz koruruz. Ben formumu korumak için eim ve çocuklarmla antrenman yapyorum. Hem eleniyoruz hem de zinde kalyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git