Milli maç organizasyonunda “Murat Aksu” izi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili olduktan sonra ilk iş olarak ilk kez bir milli maçın memleketi Diyarbakır’a alınmasını sağlayan Murat Aksu, memleketinde takdir topladı. Aksu’nun yeni hedefi ise Galatasaray, Fenerbahçe ,Beşiktaş ve Trabzonspor’dan oluşan dostluk maçını Diyarbakır’da oynatmak.

Haberler 15.11.2022 - 01:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uzun yıllar Beşiktaş ve TFFde üst düzey yöneticilik yapan ve Mehmet Ekşi başkanlığındaki TFF yönetiminde başkan vekilliği görevini üstlenen Murat Aksu, Diyarbakırdaki ilk milli maç olan Türkiye-İskoçya maçının kente alınmasında önemli rol oynadı. Aksunun girişimleriyle karşılaşma 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadyumuna alındı. 2018 yılında inşa edilen ve Türkiyenin son dönemlerde inşa edilen UEFA normlarına uygun akıllı statları arasında yer alan Diyarbakır Stadyumundaki maç öncesinde Diyarbakırda hem sportif hem ekonomik açıdan büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Bölgede Sporun Gelişmesi İçin Yeni Destekler

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yönetimiyle beraber Salı günü memleketi Diyarbakıra gelecek olan Murat Aksudan kent ve bölge için yeni güzel haberler bekleniyor. Aksunun yeni hedefi ise Galatasaray, Fenerbahçe ,Beşiktaş ve Trabzonspordan oluşan dostluk maçını Diyarbakırda oynatmak.

Aksu, bölgede sporun gelişmesi için yeni projelerle profesyonel ve amatör kulüplere tesisleşmeden ekonomik projelere kadar bir çok konuda destek vermeyi de planlıyor.

Ana Sayfaya Git