Milli sporcunun tarihi başarısı

Diyarbakırspor’un milli sporcusu Sena Kızılaslan, karatede yaşadığı yurt içi ve yurt dışındaki başarılarından sonra kickboks branşında çıktığı ilk uluslararası turnuvada da başarılı oldu. Kızılaslan, Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Avrupa Kupası’nda bronz madalya kazandı.

Haberler 13.04.2021 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karatede Türkiye ampiyonluunun yan sra yurt dndaki organizasyonlarda da baarlar bulunan Sena Kzlaslan, bu kez de Kickboks branndaki baars ile adndan söz ettirdi. Diyarbakrspor adna yaran Kzlaslan,15 ülkeden 1700e yakn sporcunun katlm salad 6nc Uluslararas Türkiye Açk Kickboks Avrupa Kupasnda bronz madalya kazand. Diyarbakrspor adna ampiyonaya katlan dier sporculardan Ceren Kaçar gümü madalyann sahibi olurken,Merve Kalemli ise bronz madalya kazand.

DYARBAKIRSPORU KURUMSAL BR SPOR KULÜBÜ HALNE GETRECEZ

ampiyonaya katlan sporcularnn önemli baarlara imza attn belirten Diyarbakrspor Kulübü Bakan Siyabend Aydn, salon sporlar ve amatör branlara verdikleri destein meyvelerini almaya baladklarn söyledi. Aydn,Diyarbakrsporun lokomotif bran elbette futboldur. Ancak bizim gayemiz bu büyük markay ideal bir spor kulübü haline getirmektir. Kickboksta 3 sporcumuz 15 Avrupa ülkesinden 1700 sporcunun katld ampiyonada 3 madalya kazanarak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Sporun tüm branlarna desteimiz devam edecektir. dedi.

Ana Sayfaya Git