Milliler bayraklarla karşılandı

EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda İzlanda'ya 2-1 yenilen A Milli Futbol Takımı'na moral vermek için İstanbul Havalimanı'nda karşılama töreni yapıldı.

Haberler 13.06.2019 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2020 Avrupa ampiyonas (EURO 2020) Elemeleri H Grubunda zlandaya 2-1 yenilen A Milli Futbol Takm, yurda döndü.

Saat 08.30da stanbul Havalimanna inen uçak, apronda follow me araçlar eliinde körüe yanat.

Ay-yldzl kafileyi GA çalanlar Türk bayraklaryla karlad. Apronda bekleyen iki itfaiye aracnn arasna Türk bayra asld. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bakan Nihat Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri de ayn uçakla stanbula geldi.

Havaliman çalanlar ile yolcular milli futbolculara youn ilgi gösterdi. Baz çalanlar futbolcularla fotoraf çektirdi. A Milli Futbol Takm Teknik Direktörü enol Günee çiçek takdim edildi.

Takm kaptan Emre Belözolu, basn mensuplarna yapt açklamada, zlanda karsnda galip gelmek istediklerini ancak bunun gerçeklemediini ifade ederek, grup elemelerinde gelecek maçlar kazanmak istediklerini söyledi.

Belözolu, zlandadaki havalimannda açklama yapt srada mikrofon tutar gibi tuvalet frças uzatt kiinin baz gurbetçiler tarafndan bulunarak, kendisinden özür dilemesine ilikin videonun anmsatlmas üzerine, söz konusu görüntüleri izlediini ve çok ardn belirtti.

Milli takm kafilesi, pasaport kontrolünden geçtikten sonra havalimanndan otobüsle ayrld.

Ana Sayfaya Git