Minderin yıldızları dualarla uğurlandı

Balkan Karate Şampiyonası öncesi son hazırlıklarını Milli Takım hocaları nezaretinde tamamlayan Diyarbakırlı Karateciler Sena Kızılaslan ve Zeynep Akçakmak, Balkan’da derece yapacaklarına inandıklarını belirterek, başarı için başta Diyarbakır halkı olmak üzere tüm Türkiye’den dua istediler.

Haberler 20.05.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl milli karateciler Sena Kzlaslan ve Zeynep Akçakmak, Balkan Karate ampiyonas öncesi Türkiye Karate Milli Takm kampnda Milli Takm Hocalarnn nezaretinde idmanlarn tamamlad.

MLL KARATECLER DUA STED

stanbul Gazanfer Bilgi Spor Salonunda yaplacak olan Balkan Karate ampiyonas öncesi son hazrlklarn ve taktiklerini alan dün müsabakalarn yaplaca salonda yapan Diyarbakrl Milli Karatecileri Sena Kzlaslan ve Zeynep Akçakmak, ampiyonaya hazr. ampiyona öncesi Özgür Habere konuan Milli kzlar, Balkanda derece yapacaklarna inandklarn belirterek, baar için bata Diyarbakr halk olmak üzere tüm Türkiyeden dua istediler.

KIZILASLAN: ONLARA NANCIM SONSUZ

Antrenmanlar yakndan takip eden ve sporcular yalnz brakmayan Diyarbakr Gençlik ve Spor Kulübünün Bakan ehmus Kzlaslan, milli karatecilerinden oldukça umutlu. Kzlarn Balkanda derece yapacaklarna inandn belirten Bakan Kzlaslan, milli karatecilerin, özellikle milli takm antrenmanlarnda büyük tecrübe sahibi hocalarn nezaretinde çok büyük tecrübeler edindiklerine vurgu yapt. Kzlaslan, Kzlarmz imdiye kadar büyük yüklerin altndan kalktklar gibi bu ar sorumluluun altndan da Milli Takm hocalarnn tecrübe ve desteiyle kalkacaklardr, ülkemizin anl bayran uluslar aras ampiyonada göndere çekeceklerdir. Onlara olan inancm sonsuzdur dedi.Kaynak: Minderin yldzlar dualarla uurland.

Ana Sayfaya Git