Mini şampiyon “asur” masterler

Mini Bahar Masterler Futbol turnuvası son hafta maçında Diyarbakır karma Masterler ekibi ile 1-1 berabere kalan Asur Spor Masterler ekibi turnuvanın Şampiyonu oldu.

Haberler 04.04.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu yl ikincisi düzenlenen 4 takmn tek devreli lig usulü ile oynad Mini Bahar Masterler Futbol turnuvas son hafta maçlar sonucunda Asur spor Masterler ekibi 7 puan toplayarak turnuva birincisi olurken, çnar Masterler ekibi hafta sonu konuk ettii rakibi Surkent Masterler ekibini 3-1 yenerek turnuva ikincisi oldu.

Turnuvada 4 puan toplayan Diyarbakr karma Masterler ekibi üçüncü olurken, oynad tüm maçlarda puanla tanamayan Surkent ekibi ise turnuvann dördüncüsü oldu.

Hafta sonu oynanan son maçlarn ardndan Asur spor Masterler ekibi Birincilik kupasn alrken, turnuvaya katlm gösteren tüm takmlara katlm Plaketleri Komite üyeleri tarafndan takdim edildi.

ASUR MASTERLER

Turnuva sonras komite üyeleri Zülküf Yakut, ener Özdil, Mustafa Geçgil ve Murat Yardmn yapt ortak açklamada; Bu yl ikincisini düzenlediimiz turnuvada Sevgi, Sayg ve Ho görü kavramlarnn ön planda olduu bir turnuva yaadmz için çok mutluyuz. Bu turnuvada birinci olan Asur spor Masterler ekibini tebrik ediyoruz, ancak bu turnuvann gerçek ampiyonlar oynadklar tüm maçlarda kazanma olgusundan uzak tamamen dostluklarn kazanlmas adna centilmence tavr sergileyen tüm futbolcular kardelerimizin olduunu belirtmeden de geçemeyeceiz. Yürei gibi kendileri güzel tüm futbolcu kardelerimize, ayrca maçlarmz tarafsz mükemmel bir ekilde yöneten hakem kardelerimize, turnuvamza saha tahsisi konusunda desteklerini sunan Gençlik Hizmetleri Spor l Müdürü Mehmet Demir, Gençlik Spor ube Müdürü Erkan Göçmenolu, çnar lçe Gençlik Spor Müdürü Ylmaz bay ve turnuvada emei geçen herkese Tertip komitesi olarak çok teekkür ediyoruz. Bu güzelim turnuva ile birlikte dört takm olarak gerçekten çok güzel bir birliktelik oluturduk. Bu birlikteliimize bundan sonra farkl sosyal etkinlikleri de katarak devam ettirmeyi düünüyoruz.

Ana Sayfaya Git