Minik cimnastikçilerden başarı

Diyarbakır Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Diyarbakır Artistik Cimnastik İl Birinciliği Kız Kategorisi Yarışması” tamamlandı.

Haberler 03.12.2019 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesi Kökler spor salonunda gerçekletirilen, spor kulüpleri ve okullarn katld, Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüünün düzenledii, Artistik Cimnastik l Birincilii Kz Kategorisi Yarmasnda çala Spor Akademi minik kzlar A kategorisinde il birincisi oldu. Müsabakalar çekimeli geçerek, sporcularn birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele örnei sergiledi.

Spor kazanma ve kaybetme bilincini çocuklara aladklarn belirten çala Demirda Türk, bu derecelerin çocuun fiziki geliiminin yannda sosyal geliimini çok destekleyici, özgüven kazanmasna yardmc olduunu dile getirdi. Demirda, Bugün kzlarmz bu baar ile motive olurken eminim derece yapamayan tüm sporcularda hrslanarak, ilerleyen yarmalarda daha güzel baarlara imza atacaklardr. Bu disiplin ile ekillenen çocuklar hayatta daima baarl olurlar. Bu nedenle ailelere buradan bir kez daha spor yapmalar için çocuklarn tevik etmelerini istiyorum. Hedef okul sporlar ve yl içi yaplacak faaliyetlerin hepsinde yer almak dedi.

Ana Sayfaya Git