Minik folklorculardan Kayapınar Belediyesi’ne teşekkür

Kayapınar Belediyesi tarafından desteklenen Diyarbakır Halay Gençlik Spor Kulübü, minikler Geleneksel dalda Türkiye Halk oyunları yarışmasında 3.’lük aldı. Başarılarını Kayapınar Belediyesini ziyaret ederek paylaşan Kulüp yöneticileri, katkı ve desteklerinden dolayı Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

Haberler 08.06.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mulada düzenlenen Minikler Geleneksel Dalda Türkiye Halk Oyunlar yarmasna katlarak, üçüncülük alan Diyarbakr Halay Gençlik Spor Kulübü folklor ekibi ve antrenörleri, desteklerinden dolay Kayapnar Belediyesine teekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Bakan Mustafa Klçn talimatlar dorultusunda Mulada yaplan halk oyunlar ampiyonasna katlan minikler folklor ekibine Kayapnar Belediyesince otobüs ve oför tahsisi yapld. Mazot destei ve yol masraf da karlanan Folklor ekibi, aldklar baar sonras Kayapnar Belediyesini ziyaret etti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettah Güzelsoy ile görüen kulübün minikler folklor ekibi ile antrenörü Abdurrahman Baran, desteklerinden dolay teekkür ettiler.

TÜRKYE ÜçÜNCÜSÜ OLDULAR

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettan Güzelsoy, Bu tür aktivitelere desteklerinin devam edeceini ifade ederek, Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klç Bey, spora ve gençlere büyük önemi veriyor. Özellikle maddi durumu iyi olmayan gerek baarl sporcular olsun gerekse de dier spor kulüplerine desteklerimiz devam edecektir. Önemli olan gençlerimizin geleceidir. Gençler için Belediye olarak elimizden geleni yapyoruz, yapacaz dedi.

Ana Sayfaya Git