Mourinho, Zeki'yi istiyor

İngiliz ekibi Tottenham'ın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, gelecek sezon kadrosunda Mehmet Zeki Çelik'i görmek istiyor.

Haberler 03.04.2020 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Premier Lig ekibi Tottenhamn tecrübeli teknik adam Jose Mourinho, lige verilen arada yeni sezon için transfer çalmalarn sürdürüyor. Güçlü bir kadroyla yeni sezona girmeyi hedefleyen tecrübeli ismin transfer listesinde sa bek pozisyonu için Mehmet Zeki çelik bulunuyor. Fransann Lille takmnda forma giyen milli oyuncuyu özellikle ligin ikinci yarsnda gözlem altna alan Mourinho, Lilleden Mehmet Zekiyi tanyan yardmcs Joao Sacramentodan da olumlu rapor ald. MOURINHO, CAMPOS LE GÖRÜECEK

Lille Sportif Direktörü Luis Campos ile yaknl bulunan Jose Mourinhonun, Zeki çelik transferi için Campos ile görüecei örenildi.

Öte yandan ngilterenin Daily Star gazetesi de sa bek transferi araylarn sürdüren Londra ekibinin Mehmet Zeki çelik ismi üzerinde younlat haberlerini sayfasna tad.

Fransa Lig 1de 23 maça çkan milli oyuncu, 3 asist yapma baars gösterdi. ampiyonlar Liginde de 6 maça çkan 23 yandaki sa bek, A Milli Takmn da deiilmezlerinden birisi oldu.

Ana Sayfaya Git