Muş yetiştirme yurdu spor kulübü Türkiye finallerinde

Muş Yetiştirme Yurdu Spor Kulübü, 18-23 Haziran 2019 tarihleri arasında Kocaeli'de düzenlenecek olan Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına adını yazdırmayı başardı.

Haberler 22.05.2019 - 01:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

16-18 Mays 2019 tarihleri arasnda Diyarbakrda oynanan Voleybol Yldz Erkekler Türkiye yar final müsabakalarna katlan Mu Yetitirme Yurdu Spor Kulübü ampiyon oldu. 16-18 Mays 2019 tarihleri arasnda Diyarbakrda oynanan Yldz Erkekler Türkiye yar final müsabakalarnda Mu Yetitirme Yurdu Spor Kulübü Erzurum Spor Lisesini 3-1, Hakkari Gençlik Sporu 3-1 ve Kahramanmara Atç Spor takmn da 3-1lik skorlarla yenerek yenilgisiz Türkiye yar final ampiyonluuna ulat ve Türkiyede 81 il içinde imdiden ilk 16ya girmeyi baard. Yaplan müsabakalarda Erzurum Spor Lisesini, Hakkri Gençlik Sporu ve Kahramanmara Atç Spor kulüplerini 3-1 gibi net skorlarla yenen Mu temsilcisi, 18-23 Haziran 2019 tarihleri arasnda Kocaelide düzenlenecek Voleybol Yldzlar Türkiye ampiyonasna adn yazdrmay baard.

Türkiye finallerinde

ampiyonluk sonras konuan Kulüp Bakan Ferzende Emre, baarlarndan dolay sporcularn ve teknik heyeti kutladn söyledi. Emek vererek Türkiye finallerine yükseldiklerini kaydeden Emre, çok ükür emeklerimizin karln alarak Türkiye finallerine katlmaya hak kazandk. imdiki hedefimiz Türkiye finallerinde ilimizi en güzel bir ekilde temsil ederek dereceye girmektir. Ben una özellikle deinmek istiyorum. Elde edilen bu baarlar devletimizin bizlere verdii desteklerin eseridir. 2017 ylnda yürüttüümüz Kimsesizin Kimsesi Olalm SODES Projesi kapsamnda voleybol eitimleri alan bu çocuklarmz proje bittikten sonrada derneimiz tarafndan sürdürebilirlik ilkesine bal kalarak faaliyetlerine devam etmi ve bu baarlar elde edilmitir. Üzerimizde emei olan devlet büyüklerimize ve herkese teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git