Muşlu çocuklar sporla kötü alışkanlıklardan uzaklaşıyor

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki gençlik merkezi müdürlüğü, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla sporla buluşturuyor.

Haberler 28.10.2019 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Gençlik ve Spor Müdürlüü tarafndan sporun tabana yaylmas ve altyapnn oluturulmas amacyla yürütülen faaliyetler devam ediyor. Gençlik merkezine gelen örenciler, burada tekerlekli kayakl kou antrenmanlarna katlarak gelecee hazrlanyor. Tekerlekli kayaklarla gençlik merkezinin bahçesindeki beton zeminde sabah ve akam olmak üzere günde çift antrenman yapan örenciler, gelecekte milli kayakç olmak istiyor.

SPOR SOKAKTAN ALIR

Gençlik ve Spor l Müdürlüü Kayakl Kou Spor Antrenörü Süleyman Yldrm, kayakl kou sporuna youn ilgi olduu için günde 2 antrenman yapmak zorunda kaldklarn söyledi. Amaçlarnn çocuklar kötü alkanlklardan korumak ve sporla buluturmak olduunu hatrlatan Yldrm, u anda kayakl kounun alt yapsn yetitiriyoruz. çocuklarmz youn ilgi gösteriyor. Katlan tüm çocuklarmzn hedefi iyi bir sporcu olmasdr. Buradan milli takma sporcu yetitirmeye çalyoruz. Tekerlekli kayaklarla beton zeminde günde 25 kilometreye yakn antrenman yapan 30 örencimiz, alt yapda kayakl kouya hazrlanyor. çocuklarmzla hedefimiz Türk bayran en iyi ekilde dalgalandrmay istiyoruz. çocuklarmzn derslerden geri kalmamas için haftada 6 gün antrenman yapyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git