Murat Cavcav: Futbolcu arkadaşlarımız da biz de can derdindeyiz

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesinden dolayı finansal zorluklar yaşadıklarını belirterek, "Maçlar oynanmadığı için kulüpler gelir elde edemiyor. Futbolcu ödemeleriyle birlikte, hatta daha da öncelikli kulüp personelimizi düşünmeliyiz. Zor zamanlardan geçiyoruz. İhtiyaca göre hareket etmek vicdanen de en doğrusu olacaktır" dedi.

Haberler 02.04.2020 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Demirören Haber Ajansna (DHA) konuan Cavcav, evde kalmann önemine dikkat çekerken, Biz imdi evimizde kalalm ve güvende olalm, bakalarnn saln da riske etmeyelim diye konutu.

FUTBOLCU ARKADALARIMIZ DA BZ DE CAN DERDNDEYZ

Liglerin ertelenmesinden dolay finansal skntlar yaadklarn ve ihtiyaca göre hareket etmenin vicdanen de doru olacan ifade eden Murat Cavcav, Maçlar oynanmad için kulüpler gelir de elde edemiyor. Futbolcu ödemeleriyle birlikte hatta daha öncelikli kulüp personelimizi düünmeliyiz. Zor zamanlardan geçiyoruz. htiyaca göre hareket etmek vicdanen de en dorusu olacaktr. Teknik direktörümüz, futbolcularmz ya da temsilcileriyle ödemeler hususunda görümemiz olmad. Bu konuda üst kurullar, UEFA olsun TFF olsun bir karar verecektir. Futbolcularmz da ücretlerinde bir düzenleme istemedi, hocamz da... Her ey durmu durumda. Dorusu futbolcu arkadalarmz da biz de can derdindeyiz. Futbolcularmz evlerinde çalyor. Nisan aynn 6snda onlarla bulumay planlyoruz ama bakalm neler olacak, süreç nasl geliecek, uzayacak gibi görünüyor. imdilik hepimiz bekliyoruz eklinde konutu.

Gençlerbirlii Bakan Cavcav, liglerin 1-2 ay daha oynanmamas durumunda yaanacak sorunlarla ilgili önlemlerin de alnmas gerektiini dile getirerek, Liglerin 1-2 ay daha oynanmamas da bir karardr ve bu karar alan merciler, kulüplerin karlaaca problemleri, futbolcular ilgilendiren konular da düünerek baka kararlar da alacaktr ifadelerini kulland.

HEPMZ FUTBOL HEYECANINI VE COKUSUNU ÖZLEDK

Tüm dünyada yaanan bu salgnn bir an önce geride kalmasn dileyen Cavcav, sözlerini öyle tamamlad

Bu konularn hepsi hallolur. Biz imdi evimizde kalalm ve güvende olalm, bakalarnn saln da riske etmeyelim. En ksa zamanda bu zor günlerin geride kalmasn diliyorum. Hepimiz futbol heyecann ve cokusunu özledik.

Ana Sayfaya Git