Muş Belediye Spor gümbür gümbür geliyor

Muş Belediyesi bünyesinde kurulan Belediye Spor Kulübü faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Haberler 03.10.2019 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Bakan Feyat Asya, Mu Belediye Spor Kulübü sporcular ile bulutu. Spor kulübünün hayrl olmas temennisinde bulunan Bakan Asya, altyap ve üstyap alannda olduu gibi spor alannda da ilklere imza atacaklarn kaydetti. Gençlere yeni oluuma sahip çkmalar konusunda tavsiyelerde bulunan Bakan Asya, yönetim olarak kendileri de her türlü imkan seferber edeceklerini belirtti.

Bakan Asya, Yeni dönemimize balarken belediyemiz bünyesinde bir spor kulübünü oluturmak üzere çalmalarmz yaptk. Ksa bir süre içerisinde iyi bir mesafe kat edildiini görüyorum. Bunun için kulüp yönetimini, hocalarmz ve siz deerli sporcu kardelerimi tebrik ediyorum. Öncelikle unu belirtmek isterim ki biz hiçbir zaman spora ve gençlie uzak olmadk ve olmayacaz. Bu ehirde altyap ve üstyap alanndaki eksiklikleri giderirken sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri de ihmal etmemeye gayret gösterdik dedi.

Spor gümbür gümbür geliyor

Sporun hemen hemen herkesin ortak paydas olduuna dikkat çeken Bakan Asya, Gençlerimizin sporla, sosyal aktivitelerle vakit geçirmesini umuyoruz. Bunun altyapsn oluturmak üzere çalmalar yapyoruz. ki gruptan meclis üyelerimizin de yer ald kulüp yönetimi ile sizleri daha güzel yarnlara hazrlamann gayretindeyiz. Yeni ehirleraras otobüs terminalimizin arkasndaki bo arazide spor kompleksi oluturmak üzere çalma yapyoruz. nallah etap etap burada modern bir tesis yaparak sizlerin ve halkmzn hizmetine sunacaz. Rabbim sizleri muvaffak etsin. Gönlümüzün hep sizinle olduunu bilmenizi isterim. nallah sizlerle birlikte güzel iler yapacaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git