Muş'ta rafting ve kano heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdürlüğünce yürütülen "Damla Projesi" kapsamında 8 ülke ile Türkiye'nin farklı illerinden Muş'a gelen gönüllü 40 üniversiteli kız öğrenci, Murat Nehri'nde rafting ve kano yaparak eğlendi.

Haberler 26.09.2018 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor l Müdürlüü ile Mu Su Sporlar Kulübü tarafndan düzenlenen etkinlikte, üniversite örencileri, kano ve rafting heyecan yaad.

Mu Su Sporlar Kulübü Bakan ve Kano ve Rafting l Temsilcisi ahin ahin, yapt açklamada, kulüp olarak düzenli kano ve rafting etkinlii düzenlediklerini anlatt.

Baarl operasyonlar sonucu bölgemizin huzura kavumasyla ilimize gelen misafirlerimizi huzurlu ve tarihi bir mekanda Sultan Alparslann ehri Muta rafting ve kanoyla buluturduk. diyen ahin, salanan huzur ortamyla su sporlarnn younluk kazandn söyledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi ktisat Fakültesinde yüksek lisans yapan Sudanl Ayla Abdulkadir, Mua etkinliklere katlarak çocuklarla gönüllerince elendiklerini anlatarak, lk defa burada rafting yaptm, çok elendim. diye konutu.

Üniversite örencisi Yeter nanç ise Murat Nehrinde rafting ve kano yapma frsat bulduklar için mutlu olduklarn belirtti.

Elif Nur da proje kapsamnda ilk defa Mua geldiini ifade ederek, Boludan geldim. Karadenizde rafting yaplyor ama daha önce böyle bir frsatm olmamt. Burada rafting yapma imkanm oldu. dedi.

Ana Sayfaya Git