Mustafa Cengiz: "Galatasaray'ın haklarını satmayız"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Hem seçimler, hem ülkenin içinde bulunduğu konjonktür nedeniyle balkonlara bayraklarımız tam olarak asılamadı. İnşallah biz 5'inci yıldızlara, rakiplere de 3'üncü 4'üncü yıldızlara ulaşır" dedi.

Haberler 14.06.2018 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray Spor Kulübünün Haziran ay Divan toplants Florya Metin Oktay Tesisleri içinde bulunan basketbol salonunda gerçekletirildi. Düzenlenen divan kurulu toplantsnda açklamalarda bulunan Bakan Cengiz, üzerlerinde çok büyük bir sorumluluk olduuna vurgu yaparak, ltifatlar arttkça yönetimimizin yükü çok arlayor. Teveccüh younlatkça, taraftarn sempatisi arttkça bu bizi martmyor, güç zehirlenmesine itmiyor tam tersine endielerimiz artyor. Biz balar yere edirmemek için bütün gayretimizle çalyoruz ifadelerini kulland.

1.5 MLYON TL GELR ELDE ETTK

Kulübün maazaclk faaliyetleriyle çok detayl bir ekilde ilgilendiklerini ve taraftarn stada ulamlarn rahatlatmak için çaltklarn söyleyen Mustafa Cengiz, Kerem Ertana özellikle teekkür ediyorum. 3 ay maa almadan çalt. Israrlarmla profesyonel olacak ve maaa geçecek. çok güzel bir ampiyonluk kutlamasna imza atld. 1.5 milyon TL gelir elde ettik. Galatasaray böylece kutlamalardan ilk kez gelir elde etmi oldu. Bizler taraftarla yayoruz; en büyük gelirimiz taraftarmzn bize verdii destek. Taraftarlarmz GSStorelara kotu. Yüzde 18lik bir art gerçekleti. Kombinede 30 milyon TLye yakn bir sat yaand. Rakamlar gün gün izliyoruz. GreyWeekendde 3 günde 6 milyon TLlik sat yapld. Bunu effaf olarak verdik. Kombine fiyatlar Galatasaraya yakr ekilde dedi.

GALATASARAYIN HAKLARINI SATMAYIZ

Otel, Galatasaray Adas ve Emlak Konut ile yaplan anlamayla da ilgili olarak açklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, 2 ylda bitmesi gereken otel 4üncü ylna girdi. çok düük teklifler geliyor. Hastane, ofis gibi anslar var ama Teknokent olarak buray deerlendireceiz, çalmalarmz devam ediyor. Bu konuda ayrca bilgilendirme yapacam. Galatasaray Adas ile ilgili kimse endie etmesin. 2 parselin bizde olduu bu ay içinde kesinleti. Milli Savunma ve Büyükehir nezdinde çalmalarmz sürüyor. Bir komite kurduk. Bunu mutlaka çözeceiz. Kimseye Galatasarayn haklarn satmayz, vermeyiz. çözeceiz. letmecinin açt dava var ama kontra olarak iki dava açyoruz. Boazdaki görüntüyü kabul edemeyiz. Hem onu kaldracaz hem de iletmecinin tazminat öreyecei çok ar iki dava açyoruz. Emlak Konut ile imzaladmz yüzde 80e 20lik anlamamz var. Rivann müteahhitleri çok sk Galatasarayllar. 845 villalk projeyi 1500 snrna dayandrdlar. Plan, proje çevre Bakanlndan alnacak izinler uzad. Onlar da yatrm yapt ve bitirmek zorundalar. Sat ofisini kuruyorlar. Sanrm sonbaharda start alacaklar. Camia olarak de kendilerine destek olacaz. Oradaki gelirin artmas bizim gelirimizin artmas demek. Rivada müteahhit sat desteini camia olarak vereceiz eklinde konutu.

24 AY SONUNDA BORçLAR SIFIRLANACAK

Galatasarayn masasnn temizlenmesi için çabaladklarn belirten Mustafa Cengiz, borçlarn 24 ay sonunda sfrlanmasn hedeflediklerini belirtti. Cengiz, Temelimde geçmii eletirip yücelmek yok. Kendi yaptma bakarm. Geçmite hata varsa, o hatalarda bizim de paymz var. Bundan sona amacmz, Galatasarayn masasnn temizlenmesi, 24 ay sonunda borçlarn sfrlanmas diye konutu.

Bakan Mustafa Cengiz, Haziran Ay Olaan Divan Toplantsnda yapt konumann sonunda Ramazan Bayramnn hayrlara vesile olmas dilerken Bütün bayramlar Galatasarayn olsun ifadeleriyle sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git