Mustafa Cengiz: "Yanlış yaptığımda edebimle geri çekilirim"

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı, sarı kırmızılı üyelerin katılımıyla bugün gerçekleştirildi. Sarı kırmızılı üyelere açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 29 Eylül'de düzenleme kararı aldıkları olağanüstü genel kurul toplantısında yetki isteyecekleri konularla ilgili üyelere bilgi verdi.

Haberler 13.09.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cengiz, gayrimenkullerin deerlendirilmesi konusunda isteyecekleri yetkiyle ilgili kendisine yönelik yaplan eletirilere yant vererek, Bu tartmalar önceki bakanlarmz döneminde de oldu. Zaten bu konularda önceki yönetimlerin ald yetki bizde de var. Galatasaray, dernekler yasasna tabi olduu için yeni imar yasas ve mevzuata uygun olarak bu konuda yeniden genel kuruldan onay almak gerekiyor. Aksi takdirde bizim iler durabilir. Daha önce Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat ve Dursun Özbek bakanlarm da ayn yetkileri ald. Burada hiçbir plan ve proje yok. Biz plan ve proje yaptmzda tekrar sizin karnza geleceiz. Zamanmn tamamn Galatasaray için harcyorum. Gizli, el altndan bir eyler yapacak karaktere sahip deiliz. Ben kendi iime gidemiyorum, gitmiyorum. Arkadalarmn çou da öyle. Bütün zamanm Galatasaraya veriyorum. Bunu takdir ya da oy almak için söylemiyorum. çocukluumdan beri yaadm bir heyecann içindeyim. Yanl yaptmda edebimle geri çekilirim dedi.

GALATASARAY ADASIYLA LGL BLGNZ DIINDA HçBR EY YAPMAYIZ

Galatasaray Adas ile ilgili çkan haberlere deinen Cengiz, Hukuki süreç devam ediyor. çiniz rahat olsun. Galatasaray bakan olarak konuuyorum. Galatasaray Adasyla ilgili bilginiz dnda hiçbir ey yapmayz. Adayla ilgili hiçbir ters tasarrufumuz, gizli ajandamz, Bizans oyunumuz yok diye konutu.

OLAANÜSTÜ GENEL KURULU ERTELEYEMEYZ, HALININ ALTINA SÜPÜREMEYZ

Olaanüstü genel kurulu kesinlikle ertelemeyeceklerini belirten Mustafa Cengiz, Mali açdan önemli bir mücadele veriyoruz. Olaanüstü genel kurulu erteleyemeyiz, halnn altna süpüremeyiz. çok büyük bir ekonomik sava veriyoruz. Göreve geldiimizden bu yana yaptmz haslat 1 milyar 187 milyon lira, harcamamz da 1 milyar 184 milyon lira. 3 milyon lira kardayz. Zaten UEFA bunlar gördüü için ikinci defa katlma hakk verdi. Bunu unutmayn ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git