Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a "Sicili bozuk" yanıtı

Son dakika haberi... Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Şampiyonlar Ligi'ndeki Brugge maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz, Ali Koç'un Fatih Terim için söylediği "Sicili bozuk" sözlerine sert karşılık verdi ve "Hocamızın dediği sözlere ben de katılıyorum. Ne dedi hocamız? 'Maçlar sahada kazanılır, masada değil' dedi. Ben de buna katılıyorum. Buna cevap verenler masayı kurup, masa düzeni yaratanlardır" şeklinde konuştu.

Haberler 19.09.2019 - 12:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray bakan Mustafa Cengiz, ampiyonlar Ligindeki Brugge maç öncesi açklamalarda bulundu.

Ali Koçun Fatih Terim için yapt açklamaya sert sözlerle karlk veren Cengiz, nsan hayvandan ayran ey edeptir. O edep snrlar içinde kalmamz lazm. Ne dedi hocamz? Maçlar sahada kazanlr, masada deil dedi. Ben de buna katlyorum. Buna cevap verenler masay kurup, masa düzeni yaratanlardr. dedi.

Mustafa Cengizin açklamalar u ekilde:

Yine arkadan yine dolayl laflar...

Moskovada da yine maçtan önce yine böyle bir kelamlar vard, o kelamlara 17 kulübün yaynlad saçma sapan bir bildiri vard. imdi de ülkemizi temsilen buradayz, yine arkadan dolayl laflar.

nsan hayvandan ayran ey edeptir

Samimi söylüyorum bunlar hangi vizyon ile söyleniyor bilemiyorum. Saçmalamann açklamas olmaz. Biz bu konudan iddetle rahatszz. Önümüzdeki dönem Hollanda bizi geçerse Türkiye ampiyonu ampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak. nsan hayvandan ayran ey edeptir. O edep snrlar içinde kalmamz lazm.

19.05 eyleminin bilerek, maksatl yapldna inanyorum

Camialar temsil eden insanlarn sözcüklerine çok dikkat etmesi gerekir. Ben 19.05 eyleminin bilerek, maksatl yapldna inanyorum. Beni de bunun tersine kimse inandramaz. Bunlar Türk futbolunun marka deerine hiçbir ey katmaz. Aksine zarar verir.

Masay kurup, masa düzeni yaratanlar...

Biz sayn Belediye bakann davetindeydik burada. Onun için birçok açklamay sonradan örendik. Hocamzn dedii sözlere ben de katlyorum. Ne dedi hocamz? Maçlar sahada kazanlr, masada deil dedi. Ben de buna katlyorum. Buna cevap verenler masay kurup, masa düzeni yaratanlardr.

Galatasaray bir dünya markas, ben Türkiyenin 5-6 takmla ampiyonlar Liginde temsil edilmesini istiyorum. Bakn bir Falcao geldi, dünya bizi konutu.

Ana Sayfaya Git