Mustafa Cengiz'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

"Sayın Cumhurbaşkanı'mızın her şeyden haberi var. İyi ki var. Bütün branşlarla ilgileniyor. Ben şok yaşıyorum. Her bir araya geldiğimizde öyle sorular soruyor ki öyle kalıyorum. Müthiş hakim"

Haberler 20.08.2020 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray Kulübü Bakan Mustafa Cengiz, Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana yapt desteklerinden dolay teekkür etti.

Mustafa Cengiz, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takm için düzenlenen imza töreninde gündeme dair sorular da yantlad.

Cumhurbakan Erdoan ile geçen günlerde yapt görümeyi anlatan sar-krmzl kulübün bakan, Son 2,5 ylda 550 milyon liralk verginin 300 milyonunu ödedik. Kaytlarda var. Bakalar da benim gibi rakam versin istiyorum ama kimse vermiyor. 200 milyon lira vergi borcumuz var. Dier kulüplerin de borcu var. O da teberrulu kombine ve loca sattk. Maliye, buna kar çkt. Beikta, Fenerbahçe ve bize ar cezalar bindirdi ama bizim vergimizin silindii söyleniyor. Bizim ne kadar vergimiz siliniyor veya taksitlendiriliyorsa onlarnki de o kadar oluyor ama biz Galatasarayz. Göze mi çarpyor bilmiyorum. diye konutu.

Kendisini Ben 68 kuaym. diye nitelendiren Mustafa Cengiz, Cumhurbakan Erdoan ile ilgili u ifadeleri kulland:

çok babakan ve devlet bakan ile tanma ve çalma ansna eritim. Sayn Cumhurbakanmzn her eyden haberi var. yi ki var. Bütün branlarla ilgileniyor. Ben ok yayorum. Her bir araya geldiimizde öyle sorular soruyor ki öyle kalyorum. Müthi hakim. Bu toplantnn bile özetini alyordur. Her kulübü izliyor. Bu bizim için ans. Yiidi öldürün ama hakkn inkar etmeyin. Türk sporuna müthi destek veriyor. Kendisi olmasayd u anda içinde bulunduumuz stat olmazd. Bunu neden yadsyoruz. Rahmetli Alpaslan Dikmen, Galatasaray için bir ta ileri götürene sayg duyarm. diyor. Ayn eyi neden baz insanlara teekkür etmeyi siyaseten esirgiyoruz. Sayn Cumhurbakanma her balamda Türk sporu adna teekkür ederim.

- Futbol takmnda transfer çalmalar

Galatasaray Kulübü Bakan Cengiz, futbolcu transferinde teknik heyet ve oyuncu izleme ekibiyle doru çözümü bulmak için çaltklarn söyledi.

Geçen sezon kiralk olarak Galatasarayda forma giyen Mario Leminann adnn Beikta ile anlmasn deerlendiren Mustafa Cengiz, Herkes kendi destann yazar. Galatasaray Spor Kulübü olarak bizi isteyenle beraber oluruz. Parasal tuzaklara dümemeye çalrz. Bütün sporcular deerli, hepsine sayg duyuyorum. Teknik heyetimiz ve oyuncu izleme ekibimizle Galatasaray için en doru çözümü bulmaya çalyoruz. deerlendirmesinde bulundu.

Futbolda takm harcama limitiyle ilgili, Bizi açp tehdit ediyorlar. diyen Cengiz, öyle devam etti:

Bana, Sen limitlere kar çkyorsun. diyorlar. Neden limite kar çkaym. Benim rakibim en iyilerini alsn ki çta yükselsin. Kimseden rahatsz olmam. Benim rakibim ne kadar güçlüyse ben o kadar güçlüyüm. Olimpiyatn özünde bu var. Burada bir kural var. Ben buna uyarm. Buna uymaz isem orada anari ve kaos vardr, devlet yoktur. Benim aldm eitim, örenim ve ailemden gördüklerim, kurallara uymamz gerektii. Kurallara uymazsanz olmaz. Sandalye oturmak içindir, üzerinde sçramak için deil. Sçrarsanz sirke gitmeniz lazm. Biz, bunu anlatmaya çalyoruz. Yoksa benim, deerli rakibimiz Fenerbahçe ile ne iim var. Bakanyla hiçbir sorun yok. Kiisel olarak da sempatim var.

Açklamasnda yer alan Bizi açp tehdit ediyorlar. ifadesine açklk getiren Mustafa Cengiz, unlar kaydetti:

Fiziki tehdit yok. Mecazi anlamda söyledim. Sosyal medyada idam ediliyoruz. Limitle ilgili, Yarn senin de bana gelir. diyorlar. Bizi gerizekallk ve köylü kurnazlyla itham ediyorlar. Hatta birisi, hedef gösteriyor ve yerini mi satacaksn çulsuz? diyor. Öbürü daha zengin. diyor. Bir insan zenginliiyle övüyorsanz, onun önünde eiliyorsanz, daha zengin biri geldiinde yere yapmanz gerekir. Gelecek kuaklar için srf maddiyat olduu için ba edirmeye yönelik sözler sarf ediyorsanz sizin medyaclnzn vay haline. Ben paral olan kiiden daha fazla kariyerli insana hürmet ederim. çocuklarmza bunu vermezsek çok tehlikeli, krlgan bir kuak olutururuz. Yetitiimiz topraklar ve Anadolu, tehdide cevaz vermez. Tehdidi gelecek ylki limit için söylüyorlar. Biz düersek cezamz neyse çekeriz. çkar bunu anlatrz, camiamzdan özür dileriz. Paralar biz harcadk. Ben sebep oldum. deriz. Bunu diyebilmek bazlar için çok zor olabilir.

Ana Sayfaya Git