Namağlup iki takım kaldı

Galatasaray ile 1 maçı eksik Trabzonspor, ikinci yarıda çıktığı müsabakalarda yenilgi yüzü görmedi. Ligde 1 müsabakası ertelenen BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci devrede henüz puan alamadı.

Haberler 04.03.2020 - 11:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray ile 1 maç eksik Trabzonspor, ikinci yarda çkt müsabakalarda yenilgi yüzü görmedi. Ligde 1 müsabakas ertelenen BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci devrede henüz puan alamad.

Süper Ligde Göztepenin deplasmanda Hes Kablo Kayserispora 1-0 yenilmesiyle, ikinci devre yoluna namalup devam eden 2 takm kald.

Ligin 7 haftas geride kalan ikinci devresinde, puan kayb bulunmayan Galatasaray ile 1 maç eksik Trabzonspor, yoluna yenilgisiz devam ediyor.

Galatasarayn 21 puana ulat ikinci yarda, Trabzonspor ile Medipol Baakehir 16ar, Antalyaspor 12, Göztepe ile Demir Grup Sivasspor 11 puan toplad.

Trabzonspor maç ertelenen BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yar oynad 6 maçta da puan alamazken, ayn dönemde 1 müsabakas eksik çaykur Rizespor 4, Kasmpaa ve Yukatel Denizlispor ise 5er puana kazanabildi.

- 6 takmn sralamadaki yeri deimedi

Ligde 24. haftay 5. geçen Beikta, 6. durumdaki Aytemiz Alanyaspor, 9. Gaziantep FK, 15. ttifak Holding Konyaspor, 17. MKE Ankaragücü ve 18. Hes Kablo Kayserisporun, ilk yar bitimine göre sralamadaki yeri deimedi.

Galatasaray ve Antalyasporun ilk devreye göre 4 basamak ilerledii ligde, Göztepe ile Gençlerbirlii 2, Medipol Baakehir, Trabzonspor ve Yukatel Denizlispor 1 sra yükseldi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk yar sonuna göre 5 basamak geriye düerken, Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe 3, çaykur Rizespor ve Kasmpaa ise 2 sra geriledi.

Süper Ligde, konuk takmn hava artlar nedeniyle zmire gelememesi nedeniyle ertelenen 21. haftadaki Göztepe-çaykur Rizespor karlamas 17 Mart Sal günü, Elaz merkezli deprem sebebiyle ertelenen 19. haftadaki BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor müsabakas ise 11 Mart çaramba günü oynanacak.

Ana Sayfaya Git