Napoleoni: "Cengiz'in geleceği parlak"

Başakşehir'in İtalyan futbolcusu; Türkiye'deki gözlemlerinden, idolüne, futbolu bıraktıktan sonraki yaşamına ve dünya ile Süper lig'deki favori oyuncusuna kadar birçok konuda açıklama yaptı.

Haberler 13.07.2017 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni sezon hazrlklarn Slovenyada sürdüren Medipol Baakehirde son derece nee hakim.

Ligi 2. srada bitirerek tarihinde ilk kez ampiyonlar Ligi ön elemesine katlma hakk elde eden stanbul ekibi 3 gündür bulunduu Slovenyada son derece verimli bir kamp dönemi geçiriyor. Her gün yaplan çift idmana ramen futbolcularn yorulmadklar ve keyif içinde çaltklar gözleniyor. Baakehir, ilk hazrlk maçn ise Slovenya 2.lig kulüplerinden Traglav ile bu akam oynayacak.

Takmn en neeli isimlerinden biri ise Napoleoni.

Stefano Napoleoni Kulübün sosyal medya kanalnn sorularn yantlarken en sevdii arknn Adriano Celentanonun söyledii bir ak arks diyor ve mikrofona ksa da olsa mrldanarak kampn atmosferini gözler önüne seriyor.

talyan oyuncunun yaplan röportaja verdii cevaplar öyle:

O MAçI KAZANAMASAYDIK, AMPYONLUK YARIINI SON HAFTAYA KADAR DEVAM ETTREMEYEBLRDK

En çok sevindii maç olarak Antalya maçn söyleyen Stefano Napoleoni: O maç kazanamasaydk, ampiyonluk yarn son haftaya kadar devam ettiremeyebilirdik. Son dakikada kazandmz bir maçt diyerek Antalya karsnda son dakikada att golün kariyerinin en önemli ve en güzel golü olduunu belirtti.

DÖLÜM ROBERTO BAGGOYDU SONRA TOTTI OLDU

Futbola balamadan önce idolünün Roberto Baggio olduunu belirten Napoleoni çok küçükken idolüm Roberto Baggioydu. lerleyen dönemde babamla birlikte büyüdüüm yer olan ve tuttuumuz takm olan Romann efsane ismi Totti oldu diyerek Romann bu sezon futbolu brakan yldz oyuncusu Tottiye olan hayranln dile getirdi.

EN Y FUTBOLCU MESS

Kendisine Türkiye ve dünyadaki en iyi ve en beendii futbolcular ve teknik adamlar sorulan talyan golcü Bence dünyada en iyi futbolcu Messi. En iyi teknik direktör ise baarlarndan dolay Ancelotti cevabn verdi.

TÜRKYEDE EN BEENDM FUTBOLCU CENGZ

Hem futbolunu çok beeniyorum, çok yetenekli hem de gelecei çok parlak.

Tüm takm arkadalarm seviyorum, Hepsiyle iyi anlayorum ama Epureanu, Mossoro, Rajko, Adebayor gibi yabanc oyuncularla daha çok diyalog halinde olduunu belirtti.

HAKEMLERLE BR PROBLEMM YOK

Hakemlerle ilgili düünceleri de sorulan turuncu-lacivertli futbolcu Hakemlerle hiç bir problemim yok. Hiçbirinin adn bilmiyorum ama hepsiyle çok iyi anlayorum dedi.

FLM YILDIZI OLMAK STERDM

Küçüklüünden beri tek hayatnn futbol oynamak olduunu belirten 31 yandaki oyuncu Hep futbolcu olmay düündüm. Baka hiç bir i ile uramadm, imdi de futbol dnda bir hobim yok. lla da futbol dnda bir ey düünseydim film yldz olmak isterdim dedi.

SAHAYA GRERKEN, ISINIRKEN, HAZIRLANIRKEN HEP AYNI EYLER YAPARIM

Fobileri ve inançlarna da deinen Baakehirli forvet, Fobim yok ama inançlarm var. Sahaya girerken, snrken, hazrlanrken hep ayn eyleri yaparm diyerek her maç öncesinde ayn eyleri yaptn belirtti.

TÜRKLER SÜREKL çAY çYOR, BUNA AIRIYORUM

Türkiyede geçirdii süre zarfndan garip bulduu bir ey olup olmadyla ilgili Garip bulduun eyler var. Mesela, Türklerin sürekli çay içmesi. Sabah kahvaltsnda, öle yemeinde, akam yemeinde ve gece, günün her annda çay içebiliyorlar diyerek en garip bulduu olayn Türk insannn çaya olan dükünlüü olduunu söyledi: buluyorum

LK KAZANDIIM PARAYI ALEM çN HARCADIM

Yldz oyuncuya futboldan ilk kazand para sorulduunda ise lk kazandm paray ailem için harcadm. Kendime de bir eyler almtm yantn verdi.

O YA DA BU EKLDE FUTBOLUN çNDE OLACAIM

Son olarak futbolu braktktan sonra futbolun içerisinde yer alp almayacayla ilgili Daha ben o kadar yal deilim, hiç düünmedim. Önümde futbol oynayacam yllar var. leride de o ya da bu ekilde futbolun içinde olacam dedi.

Ana Sayfaya Git