Nefesler tutuldu, kent şampiyonluğa kilitlendi

Son haftaya 3 puan farkla lider giren Diyarbekirspor’un şampiyonluğa yakın olması Diyarbakır’da heyecanı yükseltti. Kentin işlek noktaları bayraklar ve flamalarla donatılırken, Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Cumartesi günü İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor ile yapacakları maçı kazanarak 2.Lig’e yükseleceklerini söyledi.

Haberler 27.04.2021 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Misli.Com 3.Lig 1.Grupta Belediye Derincesporu 2-1 yenen ve Bucaspor 1928in deplasmanda Edirne Belediyesi Pa Edirnespora yenilmesiyle son bir haftaya 3 puanla lider giren Diyarbekirsporun 2.Lig hedefine yakn olmas kentte heyecan zirveye tad. Kentteki kurumlar, sivil toplum örgütleri ve esnaflar ilek noktalara bayrak ve flamalar asarak takma olan desteini ortaya koydu.

8 yllk özlemi bitirmeye sadece 90 dakika kald diyen Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, ilahi adaletin tecelli etmesiyle son haftaya 3 puan farkla lider girdiini söyledi. Avar,14 maçtr yenilmiyoruz. Deplasmanda yenilmeyen ve en az gol yiyen takmz. 67 puan bu teknik heyet ve oyuncular bileklerinin gücüyle ald. Bir finalimiz kald. Cumartesi günü stanbulda mutlu sona ulaarak kentimizin hakk olan kupa ile döneceiz inallah. diye konutu. Diyarbakrsporun 2012-2013 sezonunda amatör lige dümesiyle büyük bir çökü yaayan Diyarbakr, son 8 ylda ampiyonluk ve baarlara hasret kald. Diyarbekirsporun ampiyon olmas halinde 8 yl sonra Diyarbakrda ilk kez bir takm üst lige yükselmi olacak.

KUPAYI GAFFAR OKKANIN MEZARINA GÖTÜRECEZ

Diyarbekirspor Teknik Direktörü enol Demir, Cumartesi günü stanbulda Arnavutköy Belediyesporla yapacaklar son hafta maçn kazanarak ampiyonluk kupasyla ehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkann Sakarya Hendekteki mezarna gideceklerini söyledi. Diyarbakrsporda takm kaptan ve futbolcu olarak ampiyonluk yaadn belirten Demir, Futbol hayatmn önemli bölümü bu kentte geçti. Burada çok seviliyorum. Ben de memleketim gibi görecek kadar çok seviyorum Diyarbakr ve Diyarbakrllar. Hem antrenör hem teknik adam olarak ampiyonluk yaayp bir ilke imza atmak inallah burada bana nasip olacak. Futbolcularmn ve yönetimimizin emeiyle dayanmasyla bu duruma geldik. Bir finalimiz kald. çok iyi hazrlanp bunu da kazanarak ampiyon olarak inallah 2.Lige yükseleceiz. Sözümüz var, kupay ehit emniyet müdürümüz Ali Gaffar Okkann mezarna götüreceiz dedi.

Ana Sayfaya Git