Nihat Özdemir: Kulüpler Birliği Vakfı ile müşterek bir toplantı yaptık

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Olağan Toplantısı Maslak'ta bulunan merkez ofiste gerçekleştirildi. Toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkan veya temsilcileri katıldı.

Haberler 06.03.2020 - 12:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bakan Nihat Özdemir, Kulüpler Birlii Vakf ile müterek bir toplant yaptklarn ifade ederek, Futbolumuzda yaanan sorunlar, önümüzdeki sezonla ilgili yayn haklar ve dier konular ile ilgili görü al veriinde bulunduk. Bizler görülerimizi söyledik, her bir kulüp ve Kulüpler Birlii Vakf Bakan da görülerini ifade etti dedi.

UEFA GEREK FIFA VE DÜNYA FUTBOLU

Baakehir Kulübü Baakan Göksel Gümüdada toplant sonrasnda açklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Danimarka ekibi Kopenhag ile ilk maç 12 Martta oynayacak Baakehir maç öncesi birlik ve beraberlik çars yapan Gümüda, Özellikle dün yaptm çary bir kez daha Türkiye Futbol Federasyonu Bakan ve Kulüpler Birlii toplantsndaki tüm bakanlara yaptm. 12 Martta oynanacak Baakehir - Kopenhag maçn hangi rakibimizin taraftar olursa olsun istedii formayla Baakehir Stadnda arlamaya hazrz. Sportif CP maçnda Galatasarayl, Fenerbahçeli, Beiktal Sivasl çoktu. Bundan da rahatszlk deil mutluluk duyarz. Ellerinde 17 bin Türk bayrayla ve ayrca bizim datacamz krmz-beyaz birimiz hepimiz, hepimiz birimiz tiörtü olacak. Malum bu süreç bize farkl bir misyon yükledi. Hepimizin ligde rakip olduunu ama Avrupada bir olduumuzu, zor günlerde kenetlenebildiimizi gösterebilmek için 17 kulüp bakanna davet yaptm. Memnuniyetle karland. Tamam katlacan ifade etti. Gençlik ve Spor Bakanmz Mehmet Muharrem Kasapolu ve federasyon bakanmz da katlyor. Eski federasyon bakanlarmz ve milli takm hocalarmz da bata Fatih Terim, Mustafa Denizli, Abdullah Avcy da davet ederek o gün Türkiyeye birlik ve beraberlik mesaj vererek gerek UEFA gerek FIFA ve dünya futbol severlerine göstermek istiyoruz. Tüm kulüplere bu davete verdikleri cevaptan dolay teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git