Nwakaeme: "Burada mutluyum ve kalmak istiyorum"

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme, bordo-mavili takımda mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirterek, "Görüşmeler Trabzonspor, ben ve başkan arasında devam ediyor. Parayı sorun edecek en son insanım. Sevgi ve saygının paradan çok daha önemli olduğunu biliyorum" dedi.

Haberler 21.05.2022 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TRABZON (HA) - Trabzonsporun Nijeryal oyuncusu Anthony Nwakaeme, bordo-mavili takmda mutlu olduunu ve kalmak istediini belirterek, Görümeler Trabzonspor, ben ve bakan arasnda devam ediyor. Paray sorun edecek en son insanm. Sevgi ve saygnn paradan çok daha önemli olduunu biliyorum dedi.

Romanyann Petrolul Ploiesti ve Üniversitatea Cluj, srailin Hapoel Raanana ve Papoel Beer Sheva takmlarnda forma giydikten sonra 2018 ylnda Trabzonspora transfer olan Nwakaeme, bordo-mavili kulüpte 4. sezonunu tamamlyor. Geçtiimiz aylarda Trabzona heykeli dikilen ve bu sezon ise Karadeniz ekibinde att 12 golle en parlak dönemini yaayan Nijeryal futbolcu, ampiyonluk sürecini ve takmdaki gelecei hakknda hlas Haber Ajansna özel açklamalarda bulundu.

Asla tesadüf eseri gelen bir ampiyonluk deil çünkü bunun uruna çok savatk

ampiyonluu hak ettiklerini aktararak sözlerine balayan Nwakaeme, Bu ehir, bu insanlar ve taraftar gruplar futbolun direkt içinde, Trabzonsporu içlerinde hisseden insanlar. Trabzonsporu ne kadar sevdiklerini ve Trabzonsporun ne kadar kazanmasn istediklerini biliyoruz. Kaybettiimiz maçlarda dahi kazanabilmemiz için ellerinden gelen her eyi yapmaya çalyorlar. Biz de bu sene ampiyon olarak bu mutluluu onlara vermi olduk. ampiyonluk asla tesadüf eseri gelen bir ampiyonluk deil çünkü bunun uruna çok savatk. Bu ampiyonluu gerçekten hak ettik ifadelerini kulland.

Konyaspor maç krlma maçmzd

Aslnda her kazandnz maçtan sonra, Bu i bitti demek, ampiyon olduk demek çok kolay deildir diyen Nwakaeme, Böyle bir maç söylememi isterseniz içerde oynadmz Konyaspor maç. O maça çkarken biz ilk sradaydk ve Konyaspor ikinci durumdayd. Bizle beraber kupa mücadelesi veren ekipti. O maç kazandktan sonra ben gerçekten ampiyon olabileceimizi inanmtm. çünkü bizim açmzdan çok önemli bir müsabakayd eklinde konutu.

2018deki Nwakaeme ile 2022deki Nwakaeme arasnda çok büyük bir fark var

2018 ylnda Trabzonspora gelen Nwakaeme ile imdiki arasnda çok büyük bir fark olduunu da belirten tecrübeli oyuncu, çok ey gördüm, çok ey örendim, çok eyi de tecrübe edinme frsatm oldu. 2018 ylndaki benle u an yannzda duran 2022de benle büyük bir fark var. Burada çok ey örendim diye konutu.

Futbol için domu biri olduumu düünüyorum

ine odakl bir insan olduunu dile getiren Nwakaeme, Sezon devam ederken çok düz yaamaya çalyorum. çünkü genelde evden antrenmanlara, antrenmanlardan sonrada eve gitmeyi tercih ediyorum. Bu i için doduumu düünüyorum ve bu ii de en iyi ekilde yapmaya çalyorum. Trabzon bir futbol ehri ve eer Trabzondaysanz biliyorsun ki futbol oynamak için buradasnz. Ben iimi en iyi ekilde yapmaya çalyorum. çünkü burada olduum dönemlerde iime zarar getirecek davranlar içine girerek yedek kulübesinde beklemek veya takma yardmc olamamak gibi bir durumla kar karya kalmamak için özel hayatmda çok bir ey yapmyorum aslnda. Markete gidip alveri yaptktan sonra da antrenmanlar bittikten sonra da evinde dinlenmeye giden biriyim. Özel hayatmda çok fazla bir ey yok aslnda cümlelerine yer verdi.

Burada mutluyum ve kalmak istiyorum

Trabzona çok altn ve ehirde mutlu olduunu ifade eden Anthony Nwakaeme, takmda kalmak istediini vurgulayarak sözlerini öyle sürdürdü:

4 yldr buradaym. Buraya alm durumdaym. Buradaki insanlara alm durumdaym. Herkese alm durumdaym. nsanlar bana çok iyi davranyor. Tabii sokaa çktnzda size en çok mutlu edenlerden bir tanesi insanlarn sizin oynadnz futbolu, takmlarna yaptnz katky takdir ediyor olmalar. Bunu da görmek beni çok mutlu ediyor. Bazen insanlar sizin hakknzda yanl fikirlere sahip olabiliyor. çünkü ben çok fazla konumay tercih eden biri deilim. Tercih ettiim futbolumun benim adma konumas. Her zaman unu söylerim; insanlarn yapt iler kendi azlarndan daha fazla konumaldr. ler göstermelidir, anlatmaldr. Benim durumum da böyle. Buradaki görümeler Trabzonspor, ben ve bakan arasnda devam ediyor. Tabii burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Görümeler var ve görümelerin sonunda neler olacan hep birlikte göreceiz.

Abdullah Avc harika bir insan

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avc ile çok iyi ilikileri olduunu hatrlatan 33 yandaki futbolcu, Hocamzla çok iyi bir ilikimiz var. Kendisi çok iyi bir insan, ayn zamanda da çok zeki birisi. Harika bir insan olduunu da görebiliyorsunuz zaten. Her maçtan önce size neler yapmanz gerektiini, rakibin neler yapabileceini, maçta neler olacan size bir bir anlatan bir insan. Onun adna da çok mutluyum, ampiyonlukta hep beraber bütün ehir çok mutlu olduk dedi.

Paray sorun edecek son insanm

Nwakaeme, sevgi ve saygnn paradan çok daha önemli olduunu savunarak, unlar söyledi:

Taraftarlarmza u mesaj vermek istiyorum; Nwakaeme sizleri seviyor, Nwakaeme bu takm seviyor. nsanlarn konutuklarn, benim hakkmda neler söylediklerini duyuyorum. Güzel eyler de var. Örnek olarak insanlarn bana söyledii eylerden bir tanesi; top senin ayana geldiinde stadyumda taraftarlar ayaa kalkyorlar ve bu insanlarn senin bir eyler yapabileceini biliyor. Bunu duyabilmek bir oyuncu için gerçekten çok güzel. Bu beni mutlu ediyor ama hakkmda söylenen baz eyler de var. Önemli olan eyin para olmas gibi, çünkü ben böyle bir insan deilim. Sevgi ve saygnn paradan çok daha önemli olduunu biliyorum. Sorunumun para olduunu söyleyenler olmu. Benim asla parayla böyle bir ilikim yok. Böyle bir sözü de asla ifade etmedim zaten. Benim yaknmdaki insanlar beni tanrlar ve benim nasl biri olduumu bilirler. Sorunun para olmadn, sevginin ve saygnn her zaman parann önüne koyduumu bilirler. Parayla etkilenecek son insanm. nsanlarn bunu bilmesini isterim.

Kutlamalardaki ark

Kutlamalarda sahneye çkt arkyla ilgili olarak ise Nwakaeme, Nijeryada bir arkadam yapmt. Benimle ayn kasabada yaayan bir arkadam. Arkadam benim için yazmt. Dikkat edildiyse o arkda Trabzonspor ampiyon sözleri de geçiyor. Biz henüz ampiyon olmadan dahi seneler öncesinde bir arkadanz sizin için bir ark yapmsa ampiyon olduktan sonra da bu arkyla sahneye çkmam gerektiini düündüm diye konutu.

Ana Sayfaya Git