Oğlu için evinin bahçesini halı sahaya çevirdi

Diyarbakırlı Süleyman Bayrak, futbol tutkunu oğlu 10 yaşındaki Muhammed'in rahat antrenman yapabilmesi için evinin bahçesinin bir bölümünü halı sahaya dönüştürdü.

Haberler 24.09.2019 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçesi plik-Fabrika Mahallesinde oturan Süleyman Bayrak, futbol tutkunu olu Muhammedin hayalini gerçekletirmek için çalma balatt. Olunun büyüyünce futbolcu olmak istediini örenen baba, hal sahalar gezerek eskiyen suni çimleri alp evinin bahçesine getirdi. Evinin bahçesinin bir bölümünü mini hal sahaya çeviren baba Bayrak, mini sahaya tahtadan kale de yaparak olunun hayalini gerçekletirmesi için gerekli imkanlar salamaya çalt. lkokul 5. snf örencisi 10 yandaki küçük Muhammed, babasnn bu fedakarlna karlk derslerinden arta kalan zamann arkadalar ile antrenman yaparak geçiriyor.

MUHAMMEDN YETENEN GELTRMESN STYORUM

Muhammedin futbola olan sevgisini gördüünü ve yeteneklerini gelitirmesi için evinin bahçesinin bir bölümünü hal sahaya çevirdiini kaydeden baba Bayrak, Muhammed çok yetenekli, her gün antrenmana gidemiyorduk. Yeteneini de görünce kendim bir eyler düünüp ona farkl bir ortam ve bir zemin oluturmak istedim. Ondan dolay gittim daha önce kendi hal sahasn yenileyen bir yerde bu hal saha parçalarn toplayp, getirdim bahçemde ona bir saha ortam oluturdum. Kaleler olmadndan dolay tahtadan bir kale yaptm. Ayaklarna daha iyi hakim olmas ve daha iyi ut çekebilmesi için küçük bir tane demirden kale yaptm. Amacm babas olarak Muhammedin yeteneini daha da gelitirmesini salamak. Bu eitimini aldktan sonra bir futbol kulübünde profesyonel futbolcu olarak top oynamasn istiyorum. çünkü hayalindeki en büyük ey futbolcu olmak. Her gün inanlmaz derecede çalyor. Günden güne de yeteneine yetenek katyor dedi.

BARCELONA VEYE REAL MADRDTE OYNAMAK STYORUM

Muhammed Bayrak ise tek hayalinin profesyonel futbol liglerinde futbol oynamak olduunu belirterek, Her gün ortalama bir saat çalyorum. Hayalimdeki takm Barcelona veya Real Madrid diye konutu.

Küçük Muhammed imdi bu yeteneini kefedecek futbol takmlarndan gelecek teklifleri ve destekleri bekliyor.

Ana Sayfaya Git