Obinna Nwobodo, Göztepe’ye veda etti

Göztepe’nin başarılı orta saha oyuncusu Obinna Nwobodo, ABD MLS Ligi takımlarından FC Cincinnati'den gelen teklifi kabul ederek, Göztepe’ye veda etti. Obinna, Göztepe camiasına ve taraftarına verdikleri destek için teşekkür etti.

Haberler 14.04.2022 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ZMR (HA) - Spor Toto Süper Ligde kümede kalma ansn oldukça zora sokan Göztepede yaprak dökümü balad. Sar-krmzllarda ilk 11in deimezlerinden olan Nijeryal orta saha oyuncusu Obinna Nwobodo, yaymlad mesajla Göztepeye veda etti.

Göztepenin bende yeri her zaman farkl olacak

Obinna mesajnda, Ligin ilk yarsndan itibaren birçok kulüp bana transfer teklifinde bulundu. O dönemde bakanmzla bir görüme gerçekletirdik. Göztepede kalmam gerektiini bana iletti. Benim duygularm ve isteim ayn yöndeydi ve Göztepe formasyla elimden gelenin en iyisini yaparak mücadelemi sürdürdüm. Devre arasnda ABDden gelen teklif benim kariyerim açsndan gerçekten önemliydi. Mevcut durum düünüldüünde bu teklife bugün itibaryla olumlu dönü yapmak istediimi yönetime ilettim. Kariyerim adna öncelikli olarak Göztepe Kulübüne ve taraftarna minnet borçluyum. zmir ve Göztepede çok güzel anlar biriktirdim. Taraftarmz bana her zaman inand ve güvendi. Göztepenin bende yeri her zaman farkl olacak. Bu büyük camiada umarm ben de güzel izler brakmmdr. Beni destekleyen, her zaman yanmda olan Göztepe ailesine sonsuz teekkür ederim ifadelerine yer verdi.

Obinna Nwobodo, ligin devre arasnda ABD MLS Ligi ekiplerinden FC Cincinnatiden teklif almt. ABD ekibinin 25 yandaki Obinna için Göztepeye 2 milyon Dolar bonservis ücreti ödemesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git