Ödüllerini aldılar!

Diyarbakır Valiliği, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde eden sporculara ödül verdi.

Haberler 18.05.2019 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik Haftas etkinlikleri kapsamnda, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu tarafndan milli sporculara ödülleri verildi. DS konferans salonunda gerçekleen ödül törenine Vali Güzelolunun yan sra, Vali Yardmcs Hasan Gökpnar, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, Milli Eitim l Müdür Vekili Süleyman lge, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakr ube Bakan Remzi Dayan, amatör spor kulüp bakanlar, yöneticileri, antrenörler ve sporcular katld.

SPORCULARIN ÖDÜLLER

l Valisi Hasan Basri Güzelolu, sporcular ödüllendirmekten büyük bir mutluluk duyduunu, öncelikle bu baarnn kahraman bütün sporcular içtenlikle tebrik ettiini söyledi. Vali Güzelolu, Ulusal ve uluslararas yarmalarda hem ülkemizin bayran hem de Diyarbakr çok büyük baaryla temsil eden Türkiye Avrupa ampiyonluklarna ulaan ve çok güzel örnek olan milli sporcularmz ödüllendirmek ve deerli gençlerimize bu cokuyu paylamak için bir aradayz. 19 Mays Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayram kapsamnda bu töreni gerçekletirmek, böylesi baarl gelecekte ülkemiz adna çok daha büyük baarlara imza atacana inandmz, sporcular ödüllendirmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Öncellikle bu baarnn kahraman bütün sporcularmz içtenlikle tebrik ediyorum dedi.

Konumalarn ardndan Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, dereceye giren 25 sporcuyu yarm ve çeyrek altn ile ödüllendirdi.

Ana Sayfaya Git