Öğrencilere Trabzonspor forması

Trabzonlu iş adamları Diyarbakır'daki Trabzonspor taraftarı öğrencilere forma gönderdi.

Haberler 13.09.2021 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trabzonlu i adamlar, Diyarbakrn çnar ilçesine bal 120 haneli Baack Mahallesindeki Trabzonspor taraftar örencilere, forma ve takm ürünleri hediye etti.

Trabzonlu i adamlar Kürat Bakan, Soner Yazc ve Vedat Emre çakr, Trabzondan Diyarbakra Sevgi Köprüsü projesi kapsamnda örencilere takm formas, ort, atk, bere ve eldiven gönderdi.

Trabzondan Diyarbakra gönderilen yardmlar örencilere ulatran Mazlum Tufan, yaplan yardmlarn çocuklar çok mutlu ettiini söyledi.

Trabzonspor formalarn gören çocuklarn sevincinin görülmeye deer olduunu anlatan Tufan, Buradaki çocuklarn mutluluu her eye bedeldir. Trabzonspor formasn gördüklerinde ayr bir heyecan, mutluluk içerisine girdiler. Bu projeye bizi vesile eden Trabzonspor yönetimine, genç i adamlarna çok teekkür ediyoruz. diye konutu.

TRABZONSPOR FORMASI

Muhtar Alattin Tunç ise, Trabzonsporu çok sevdiklerini, uzun yllardr bordo-mavili takma gönül verdiklerini kaydetti.

Geçmite radyodan Trabzonspor maçlarn dinlediklerini, halen de takm takip ettiklerini belirten Tunç, Köy olarak Trabzonu çok seviyoruz. çocuklar gelen yardmlardan dolay çok seviniyor. Yardmlar için çok teekkür ederiz. dedi.

7. snf örencisi Necim Beytullah Karaman da bütün aile olarak Trabzonsporu desteklediklerini bildirdi.

Yardmlarn kendilerini çok mutlu ettiini ifade eden Karaman, nallah bu sene Trabzonspor ampiyon olacak. ifadelerini kulland.

3. snf örencisi Tanem Tunç da Trabzonspor formasn hemen giydiini ve formay çok beendiini dile getirdi.

Trabzonspor takmn çok sevdiini anlatan Tunç, kendilerine hediye gönderenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git