Okan Buruk: Lig beşinciliği için mücadele edeceğiz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk ve küme düşmeme mücadelesi veren takımların yanında kendilerinin de kalan haftalarda hedefleri olduğunu belirterek, lig beşinciliği için mücadele edecekleri söyledi.

Haberler 02.05.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligin 31inci haftasnda deplasmanda Ankaragücüne konuk olacak çaykur Rizesporda hazrlklar devam ediyor. çaykur Didi Stadyumunda yaplan antreman öncesi yeil mavili kulübün teknik direktörü Okan Buruk ile defans oyuncusu Mohamed Abarhoun basn mensuplarnn sorularn yantlad.

Ligde üst üste iki maç berabere kalmalarn deerlendiren Okan Buruk, Bu maçlara oyun olarak baktmz zaman her iki maçta da kazanmaya yakn olan taraf bizdik. Sivasspor maçnda oyunun ilk yarsnda iyi oynamasak da topun kontrolü bizdeydi. Rakibimize çok frsat vermedik. kinci devrede çok üstün oynadk. Maça baktmz zaman 600ün üzerinde pas yaptk, topun oyun alannda kald 64 dakikann 40 dakikasnda top bizim ayamzdayd. ut, orta ve pozisyon anlamnda iyi eyler yaptk ancak maç gol atamadan bitirdik. Sivassporda iyi bir takm savunmas yapt. Bu hafta Ankaragücü deplasmannda hem oyun hem de skor olarak daha iyisini çkarmaya çalacaz diye konutu.

KALAN 4 HAFTADA KAZANMAK STYORUZ

Buruk, kalan 4 haftada ampiyonluk ve küme dümeme mücadelesinin yannda kendilerinin de dahil olduu birçok takmn beincilik için mücadele ettiini ifade ederek, kalan haftalar ve hedefleri hakknda u deerlendirmelerde bulundu: Ligde ilk 3 takm arasnda geçen bir ampiyonluk yar var. Trabzonsporun büyük ihtimalle dördüncü olaca görünüyor. Bundan sonra lig beincilii için mücadele eden bir sürü takm var. Bu takmlar arasnda puanlar birbirine çok yakn. Alt tarafta da küme dümemek için mücadele eden takmlar var. Bizim gibi takmlar için ampiyonluk yar ve küme düme hattndaki takmlarla oynayaca maçlar için isimleri sürekli gündeme geliyor. Bizim hedefimiz kalan 4 maç kazanarak beinci olmaktr. ampiyonlua oynayan bir takmla oynadnz zaman sizin hedefiniz pek göz önüne alnmyor, ama bizimde kalan 4 haftada bir hedefimiz var. Kalan haftalarda sadece kendi maçlarmza odaklanarak bu hedefi gerçekletirmek istiyoruz.

ABARHOUN: HEDEFMZ AVRUPA LG

çaykur Rizesporun Fasl defans oyuncusu Mohamed Abarhoun da ikinci devre ile çok sayda maç kazandklarn belirterek, Hem bireysel hem de takm olarak herkes elinden gelenin en iyisini yapt. çok iyi maçlar çkardk, dipten gelerek kendimize yeni hedefler koyduk. imdiki hedefimiz; ligi 5inci tamamlayarak Avrupa Ligine katlma ansn yakalamak. Taraftarlarmz skor ne olursa olsun bizi her zaman desteklediler. ç sahada ve d sahada oynanan her maçta bizim yanmzda oldular. Tek hedefimiz iyi gidiatmz sürdürerek Ankaragücünü yenmektir. dedi.

Antrenman öncesi Pazar Fen Lisesi örencileri çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, ekibi ve futbolculara baar dileyerek hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git