Okan Buruk'un gözü eski oyuncularında

Yeni sezonu teknik direktör Okan Buruk'la açan Medipol Başakşehir'de transferler netleşiyor.

Haberler 04.07.2019 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadrosuna öncelikli olarak stoper takviyesi yapmak isteyen ekipte bu bölge için ilk aday, Okan Burukun çaykur Rizespordan örencisi Chidozie Awaziem. Turuncu-lacivertli ekip, geçen sezon Rizesporda kiralk olarak forma giyen ve bonservisi Msrn Pyramids FC takmnda olan Okechukwu Azubuike transferinde de anlama salad. Hücum hatt için de transferin gözde ismi Vedat Muriç ile ilgilenen Baakehir, Kosoval oyuncu için Rizespora teklifini iletti.

STOPER çN LK ADAY AWAZIEM

Dün yaplan sezonun ilk antreman öncesinde basn mensuplarna açklamalarda bulunan Okan Buruk, hem Muriç hem de Azubuike transferi için olumlu konuurken stoper mevki için de iki transfer istediini dile getirdi. Tecrübeli teknik adamn defans hatt için listesindeki ilk ismin eski oyuncusu Chidozie Awaziem olduu örenildi. Geçen sezonun 2nci yarsnda Okan Burukla çka geçen çaykur Rizesporun en çok göze batan isimlerinden biri olan Nijeryal oyuncunun transferi için Okan Burukun olumlu rapor verdii ve bu oyuncuyu yurt d kamp balamadan takmda görmek istedii örenildi. Oyuncunun kulübü Porto ile ilk görümelerin olumlu geçtii ve Awaziemin kiralk olarak takma katlmas konusunda anlamann yakn olduu örenildi. Awaziem, Msrda devam eden Afrika Uluslar Kupasnda Nijerya formas ile boy gösteriyor.

AZUBUIKE TRANSFERNDE SONA YAKLAILDI

Emre Belözolunun takmdan ayrlmas sonrasnda orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Medipol Baakehirde, geçen sezonu çaykur Rizesporda kiralk olarak tamamlayan Okechukwu Azubuikenin transferinde sona yaklald. Oyuncuyu istediklerini dorulayan Burukun oynatmak istedii sistemde önemli bir parça olacan düündüü oyuncu için srarc olduu örenildi. Satn alma opsiyonuyla kiralk olarak turuncu-lacivertli formay giyecek olan Azubuikenin 8 Temmuzda balayacak olan Avusturya kampna yetitirilmesi planlanyor.

VEDAT MURç çN BEKLEMEYE GEçLD

Okan Burukun forvet bölgesi için düündüü bir dier isim ise Vedat Muriç. Fredrik Gulbrandsen ve Muhammet Demir transferlerinden sonra farkl tip bir santrafor daha alp forvet transferini kapatmak isteyen turuncu-lacivertli ekip, Vedat Muriç için gelimeleri yakndan takip ediyor. Muriç ile bir görüme gerçekletirdiklerini dorulayan Buruk, oyuncuyu beendiini ve onunla çalmak istediini dün gerçekletirilen sezon açlnda belirtmiti. Medipol Baakehir Vedat Muriç transferi için çaykur Rizesporun kararn bekliyor.

Ana Sayfaya Git