Okan Neden Gitti?

Amedspor’un başarılı orta alan oyuncusu Okan Dernek’in Samsunspor’a transfer olması kesinleşti. Başkan Edemen, takımda kalması için anlaşmaya vardıkları Okan’ın daha fazla para teklif edildiği için Samsunspor’a gittiğini söyledi.

Haberler 29.06.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Maddi krizin devam ettii Amedsporda futbolcu ayrlklar devam ediyor. Sözlemesi sona eren futbolculardan Okan Dernek, Samsunspora transfer oldu. Teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrakn kalmasn istedii futbolculardan olan Okann uzun süre yönetimden haber bekledii, yönetimin geçen sezonki alacaklarn ödeme konusunda somut admlar atmamas ve takmda kalmas için gerekli koullar yaratmamas nedeniyle bu karar verdii ifade edildi.

SAMSUN DAHA FAZLA PARA VERD

Kulüp Bakan Nurullah Edemen,Okanla yeniden anlatklarn ancak Samsunsporun daha fazla para teklif etmesi nedeniyle futbolcunun tercihini gitmekten yana kullandn söyledi. Edemen, Okan yeni sezon için bizimle tekrar anlat ama imzalar atlmamt. Samsunspordan daha iyi teklif gelince oraya tercih etti. Birde eski hocamz Taner Takn oraya hoca olarak gitti onun da etkisi var dedi.

2016-2017 sezonu devre arasnda Fatih Karagümrükten Amedspora transfer olan Okan Dernek, geçen sezon 27 maçta forma giydi.

Ana Sayfaya Git