Okkan’lı otobüs

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Diyarbakırspor’da yönetim kulübe yeni bir otobüs kazandırdı. Kulübün görselleriyle giydirilen otobüsün ön tarafına Diyarbakırspor’la özdeşleşmiş olan Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın resmi monte edilerek,”Seni unutmayacağız” ifadesi yazıldı.

Haberler 16.03.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Otobüs Beeni Toplad

Diyarbakrspor yönetimi, kurumsallama çalmalar kapsamnda kulübe yeni bir otobüs kazandrd.

53 yllk maziye sahip olan kulübün görselleriyle donatlan ve giydirme çalmalar tamamlanan otobüsün görüntüsü sosyal medyada büyük beeni kazand.

Bir zamanlar mücadele ettii Süper Ligden amatör liglere kadar düen ve son 3 sezonda 3 lig çkarak Bölgesel Amatör Futbol Ligine kadar yükselen Diyarbakrsporun yeni otobüsünün ön tarafna kulübün onursal bakan ehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkann resmi monte edildi.

Yakan Bir Eser Oldu

Diyarbakrsporun isminin çok büyük olduunu belirten Kulüp bakan Siyabend Aydn, bu anlayla hareket ederek kulübe yakr bir otobüs kazandrdklarn söyledi.

Bakan Aydn,Diyarbakrsporun ismi ve misyonu hangi ligde,hangi konumda olursa olsun büyüktür. Yaptmz tüm i ve ilemlerde buna dikkat ediyoruz. Güzel bir otobüsümüz oldu. Kulübümüzle özdelemi olan ve halkmzn gönlünde ayr bir yere sahip olan ehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkana olan vefa borcumuzun gerei olarak kendisinin resmini otobüsün ön tarafna monte ettik. Sloganmz geri dönüyoruz oldu. nallah bu otobüste nice baarlarn sevincini yaarz dedi.

Ana Sayfaya Git